МИРКА ВЕЛИНОВСКА ЗА ПРЕЦЕДАТЕЛ НА Р.МАКЕДОНИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата BuSarCe
  • Време на започнување Време на започнување
бе Миленко женет ли е?
Ја предлагам ако не е, да ги спариме Мирка и Миленко!:kesa::pos2:

И ке ги ставиме Цар и Царица!!!:pos2::pos2::pos2:

бе Миленко женет ли е?
Ја предлагам ако не е, да ги спариме Мирка и Миленко!:kesa::pos2:

И ке ги ставиме Цар и Царица!!!:pos2::pos2::pos2:
Женет е ама жена му женска ми е.

А ја има негде цела емисија од вчера да се гледа или да се симне?! :)

Јас малце офтопик: А бе стварно претседателов наш го носел крстот ко го закопувале Патријархот???

Не знам зошто темава во овој подфорум,ама Мирка Велиновска е светлосни години пред некои т.н. есксперти во МК.

супер емисија направија вчера...очекувам и кај јанко во емисија да гостува, зошто женава нема влакна на јазикот и знае многу работи со кои може да ги критикува нашиве политичари

Нема поасолен новинар во МК од неа.
јас останатите неможам да ги наречам новинари...значи можам слободно да кажам единствен новинар во македонија

јас останатите неможам да ги наречам новинари...значи можам слободно да кажам единствен новинар во македонија

E то сакав и јас да го кажам, лешинари,крвопијци,пијавици.

оваа да не зборува случајно како машко? ако е таа гласот што и е како на машко, ако де нека биде претседател :smir:

Еден од неколкуте асолни новинари во Македонија(непристрасни и независни), а можи и единствен.

Покрај нејзе има и уште неколку нај асолни а тие се Никола Младенов од ФОКУС и војводата ЉуБчо кои со своите изнесени ставови досега никој не успеа да ги дешифрира тие живеат во светов денешен ама припаѓаат на друга димензија....:) И уште нешто многу битно, нивните ставови треба да бидат предмет на некоја повисока анализа и експертиза а не политичка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom