Stefanos_M
Moscow_Boy
- Член од
- 23 април 2006
- Мислења
- 563
- Поени од реакции
- 0
Јас ниту сум постел некогаш, ниту постам, а и не планирам во иднина да постам... За мене тоа е глупост.... ( за појаснување не верувам во БОГ )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво за тебе...Само не декларарирај нешто како глупост кога немаш појма за неговата суштина и не си се обидел да го искусиш( за појаснување мислам дека предрасудите се глупост):helou:Stefanos_M напиша:Јас ниту сум постел некогаш, ниту постам, а и не планирам во иднина да постам... За мене тоа е глупост.... ( за појаснување не верувам во БОГ )
За да кажеш вакво нешто треба да знаеш дали сум постел, и дали имам познавања за работата. Поради тоа што веќе кажав дека не сум постел, ниту дека имам намера тоа да го кажам ќе ти појаснам, дека наместо да ги земам здраво за готово работите, сум читал и мислел !ada напиша:Браво за тебе...Само не декларарирај нешто како глупост кога немаш појма за неговата суштина и не си се обидел да го искусиш( за појаснување мислам дека предрасудите се глупост):helou:
Јас никаде во својот пост не спомнав дека мора да се пости...И да, јас не постам.Stefanos_M напиша:За да кажеш вакво нешто треба да знаеш дали сум постел, и дали имам познавања за работата. Поради тоа што веќе кажав дека не сум постел, ниту дека имам намера тоа да го кажам ќе ти појаснам, дека наместо да ги земам здраво за готово работите, сум читал и мислел !
Ако веќе се предводиш по светото писмо, поголем грев е да кажуваш на другите дека постиш, или да го правиш тоа само за да знаат другите дека постиш. Одколку воопшто да не постиш...
Друга работа, никаде во светото писмо не пишува дека мора да се пости !!! Туку дека тоа може да го прави оној кој сака, а не дека е задолжително...
П.С и да ќе заборавев, нема зошто да постам... Ниту имам вишок на килограми, ниту се лошо се исхранувам...