Жаре бербер и неговото шоу "Кој те шиша" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
http://sitel.com.mk/dnevnik/zanimlivosti/incident-na-vo-emisijata-koj-te-shisha
се истепал на сред снимање Жаре берберов не е нормален и тоа со боксови јако

lol, водителот нападнат од љубоморниот дечко на гостинката...

хехех Жаре ме стрижеше ко мал, тежок мањак :pos2:

ја коа ви викам дечкото е мањак!
и ништо да не напраи, само неговата појава е мањачка... и плус тоа лежел робје.

памтам ко ме шишаше ко мал, мањачеше случајни минувачки :pos2:

Една го удри бе..повеќе го промашуваше.
Па добро со боксови,да не изгледа дека е фејк.
Али мислам дека е..

е добро бе другар, нека те стаат тебе да те пукаат со фистови ок?

Жаре е оштракан скрос, остај вака шо личи на сталожен..

е добро бе другар, нека те стаат тебе да те пукаат со фистови ок?

Жаре е оштракан скрос, остај вака шо личи на сталожен..

мене ми седи таков и кога им поставува прашање се оштро гледа не е толку опуштен

Хаха е ај ако можи некој нека го снима цел инцидент вечер во 23 и нешто игра бекстејџ:helou:

Не знам, ама ова ми мирише на намештаљка ... овој да му седи а жаре да го тепа само, нема логика, чим тој го нападнал ќе се тепал а не да седи ... :toe:

Овој хулиган и сите како него треба да се запалат на плоштад. Све у пм да им ибам. Ке тепа водител еее идиот море палење за такви и крај, да им се уништи тоа љубоморно-манијачко-силеџиски ген (деген). Истото и за тие што го поддржуваат.

Овој хулиган и сите како него треба да се запалат на плоштад. Све у пм да им ибам. Ке тепа водител еее идиот море палење за такви и крај, да им се уништи тоа љубоморно-манијачко-силеџиски ген (деген). Истото и за тие што го поддржуваат.
Taka e, a i toa zenskata ne dojde da si go smiri skotot, sve pi*ki bre c c c
Nego ovoj treba da go gazat u policija i da zaglavi bar edno 20 godini u zatvor, sramota ke tepa luge more smrt za vakvi retardirani skotovi. Da dade Gospot devojkamu da vo vara so cel grad a nego site maskiu zatvor da go pumpaat.

Абе овај изгледа сака познат да стани и сега демек Жаре ќе го тепа,ама незнаел :nenene:дечкото дека Жаре освен што знае да стрижи,пее,води,можи и да мава :helou:
Еве го видеото од јутјуб:

se praat za gledanost mater da im e.am sledniot pat neka isceniraat nesto so pistoli neka se ispoubijat:kesa:

А што му имам мерак ја да го тепам тоа сељачиште одвратно,одвратна фаца,аууу
:kickbox:

Aбе не е ни публика у студио да викнеш леле врие од силеџии у државава, што ке им правиме ова вака не го бива, дајте сапун да ги правиме и да ги поштедиме свињите и да не правиме од нив. Абе видите овој тепачов е прихотична особа, да стане да се тепа за ништо (тоа не е причина) мора да е изобличен у мозокот или наркоман или психопатиште, за жал многумина наместо машкоста да ја насочат во кревет со жената тие ја насочуваат кон други мажи со насилство. За ваквите "мажи" мажиња се вика дека половиот орган им е неразвиен и подпросечно голем (под 10cm на кретенот што тепаше) Мене да ми дојде вака... море ке го газам се додека не почне да му тече крв од секое дупче а потоа ке го сечам парче по парче или пак би го врзал на стол а девојкаму, мајкаму и сестраму ке му ги дадам на црнци да ги задоволуваат пред него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom