Жаре бербер и неговото шоу "Кој те шиша" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
ббегај бе.. абе беај бе...ТУП бегај беЕЕЕЕЕеееее ааааа мрднат !
не сериозно..ми мириса на местенка .. а ако не е местенка ондак нека си се спреми за ќутек берберов.. ја барем не би му прости вакво понижење на теве !

Драган Вучич си доби замена за кратко време.

беај бе..абе беај БЕ...бееееегај бе БАМ ТУП глуп еден...ти еам мамицата..беај БЕ !

Fail...за љубоморниот дечко...јаде мање од жаре :pos2: ако е местенка fail за сител

Типична намештаљка каква само Backstage i Exlusive можат да напраат,како глупиот народ би се палел и им се восхитувал:toe:.

ХАХААХАХ

Тргај се бе! Абе бегај бе ајде да не ти ја фукнам. Бегај бе, абе бегај од тука, бегај бе, бегај бе ГЛУП, тргни се да ти...мамицата.

абе бегај ајде да не ти ја пукнам една, бегај бе глуп:pos2:

Изгледа дечкото од публиката му бил некој муштерија на Берберот и не бил задоволен од фризурата и сега сака пресметка. :duel::tv: Абе лудница, наместено 100%.

ако толку сакаа да го исчукаат ќе го начекаа после емисија ќе го напраеја партал и готово а кој би тепал водител сред емисија да го видат сите ќе го уапсат одма.

Овој жаре неможам органски да го поднесам,каков СЕЉАК човече.
Нека донесе владата закон забрана за СЕЉАЦИ на телевизија ке биде многу по продуктувно него ли ова со цигариве....

за жалење сме некад :kesa:

Превише е очигледно дека е местенка пошо тепаниов само стои и ништо не праи. Мене така да ми тргне некој,а у питање да е цура има барем достоен отпор да пружам, а не да стојам ко мисир и да чекам бокс :)

ајде сеа брзо на facebook да се напраи група.."вицови за Жаре"...

Чак Норис гомна да јаде у споредба со наш Жаре....

-Жаре може да истепа пола град...и после по казна да му доат на свирка да го слушаат.:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom