Жаре бербер и неговото шоу "Кој те шиша" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
За 280eur Жаре си купи рејтинг за својата емисија а Боки за истата таа сума и ланче од сваровски си го дозволи ова :pusk:.Кили го обожавам ама вечерва не беше тоа што очекував,"начитаната"Анета го размуабети па и двајцата заборавија дека се во емисија.

За 280eur Жаре си купи рејтинг за својата емисија а Боки за истата таа сума и ланче од сваровски си го дозволи ова :pusk:.Кили го обожавам ама вечерва не беше тоа што очекував,"начитаната"Анета го размуабети па и двајцата заборавија дека се во емисија.
Ах па тоа беше интересното демек се замуабетуваа:)
Јас искрено сум задоволен

Не е лошо, добар е Жаре, али као замена за опуштено очекував многу повеќе -_-'

Не е лошо, добар е Жаре, али као замена за опуштено очекував многу повеќе -_-'
Ма јас ќе кажам што може некој и нема да се сложи воопшто.Опуштено ми идеше на моменти на нерви,Тони со тоа негово смеење некад од немај каде ќе се дереше цело време за да изгледа интересно.Не знам ама Опуштено па и не ми беше до толку голем фаворит башка и почна да се гуши од толку многу емисии и губење на идеа и гости.Македонија е сепак мала.

Не знам ама Опуштено па и не ми беше до толку голем фаворит башка и почна да се гуши од толку многу емисии и губење на идеа и гости.Македонија е сепак мала.

Па истите гости ќе бидат викнати и тука само сеа со друг водител ќе биде:)

Немам желба ниту намера да го гледам ова шоу, али по некоја случајност фатив моменти од емисијата со Кили и со некоја типка (демек пејачка).

Кили ми е многу интересно типче барем досега што сум го начекувал во разни ток-шоуа... ама до мене е или некако беше многу чуден??? Знам дека човекот си има минато со дрога ама првпат да го начекам во емисија некако изгубен и да прави “неинтересно глупирање“. Несакам да кажам дека беше под некакво дејство, па дури и да беше не би му било првпат... некако беше помалку интересен, повеке “заморано“.

Немам желба ниту намера да го гледам ова шоу, али по некоја случајност фатив моменти од емисијата со Кили и со некоја типка (демек пејачка).

Кили ми е многу интересно типче барем досега што сум го начекувал во разни ток-шоуа... ама до мене е или некако беше многу чуден??? Знам дека човекот си има минато со дрога ама првпат да го начекам во емисија некако изгубен и да прави “неинтересно глупирање“. Несакам да кажам дека беше под некакво дејство, па дури и да беше не би му било првпат... некако беше помалку интересен, повеке “заморано“.
Беше во посебен фазон вечерта ккао и да е:)

Ej dali nekoj znae kako se vika pesnata sto ja peese elena risteska vo emisija kaj zare , nesto narodna bese , neka pise nekoj

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: И ја така :pos2:

Me 2 ! :kesa:

А знаете ли дека е мн жалосно што на овој начин му направивме добра реклама на препотентниот брицо од лептокарија ? :nesum:

Ај лок ! :icon_cool

Kaj nas koj so saka stanuva preku nok,ovoj berber pa do TV stigna,ne sum mu bila na "zurki" a i nemam namera,berber a se nemam sisano kaj nego ,ali mi se dopagja kako ja vodi emisijata:pos2:

Го гледав еднаш .. Ама само еднаш..:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom