Од кое парче козметика никогаш не би се откажале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Од кое парче козметика никогаш не би се откажале?

• Вкупно гласачи
    114
пудра е без конкуренција а и сјајот и лабелото се тука некаде!:pipi:

Јас не излегувам од дома без креон на мене ама тука не е ставено како опција така што гласав за туш за очи најблиску ми беше :smir:

Никогаш не би се откажала од црн креон :helou:

Kreon i sjaj za usni :zver:

ali sigurno nema da izlezam ako prethodno se nemam iznaprskano so nekoj od parfem4injata koi mi se vrtkaat kako *Dior, blue dream.....
:vozbud:

Чекирав маскара,бидекјки се можам да заборавам нејзе никад...ама станува збор за козметика не стрикно за шминка па така да....никогаш не ми се отарасала од глицерински сапун или пилинг залице

Од пудрата. Не дека ја ставам во преголеми количини, гадно ми е тоа...ама не можам без неа. И од маскарата, сјајот и црното моливче:):pipi:

Од сјајот за усни,маскарата,руменило и пудра :pos2:

Никогаш не би се откажала од црн креон и лак за нокти, исто црн :pipi:

Ни јас не би се откажала никогаш од црн креон :)

Никоаш не би се откажала прво од лабело,ама пошо го немат него,чекирав маскара. После ми е креонот,а другиве производи не ги користам многу,ептен малце пудра ставам колку да ми се изедначит лицево.:smir:

туш за очи дефинитивно. Нема ништо што ја прави жената поженствена од едноставно туш за очи и кармин кој одговара на него. Моја омилена комбинацица: многу тенка линија на црн туш со црвен- вино боја кармин,ама јас сум премлада за црвен кармин:nesum:.

Од козметика општо никогаш не би се откажала од нивеа кремата за лице, неможам без неа исто и лабело нивеа. А од декоративна козметика само од креонот не би се откажала, се друго и не користам често

Сјааај, дефинитивно!Една другарка баш пред некое време....и викам:„леле сабајле колку ми се спиеше не можев на нозе да станам за нашколо“, а та...„али зато сјај си стајла, ко секош“...не можам без сјај.Ни в кревет без сјај не одам (не сум перверзна, за спиење се мислит :)).Втора по ред е маскарата, а пудра ногу ретко редам а другиве не ни ми требет.(посебно не руменило :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom