Од кое парче козметика никогаш не би се откажале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Од кое парче козметика никогаш не би се откажале?

• Вкупно гласачи
    114
Od celata moja paleta na kozmetika ne bi mozela da se odlucam nitu za edno parce so bi mozela bez nego,ama ne ni sakam da se otkazam.

ne bi mozela bez sjaj za usni

Можам и без шминка, многу едноставно. Ама маскара. :pipi:

Од кармин аууу и сјај исто не би можела ама никако
аааа:vozbud:

Никогаш не би се откажала од пудра и моливче за очи(ама само црно:) ) а од другите работи да,бидејќи не сум многу по шминкањето.

Пудра, маскара и сјај. Тоа ми е основа на секое шминкање, без другото ќе преживеам.:)

Не би се откажала од туш за очи и маскара, пудра не користам само понекогаш малку коректор под очите...аааа да-и лабело:costumed3

лабело и сјај за усни без тоа неможам да живеам

пудра,маскара и сјај за усни дефинитвино.
ама гласам за сјај за усни затоа што без него не се чувствувам компелтна.понекогаш ми се случува да излезам без пудра,секако кога лицето ми е во добра состојба,ама без сјај не можам.прво,убаво ми е чувството кога усните не ми се суви,потоа ја штити устата од студот
и тоа:lollipop:

Јас не би можела без пудра и креон,другото не ни користам,освен сјај ама без него можам:pipi:

Не можам да се замислам без моливче за очи ( црно! ) и маскара..
Пудра не ставам секогаш, т.е скоро никогаш , ама често знае да извади од гадни ситуации , во проблематичните денови:)..па ајде и пудрата ја ставам заедно со погоре кажаните , во козметика од која не би се откажала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom