Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За Нејмар, незнам што да мислам. Сабајле викаа дека ќе не пријавувале Сантос на фифа, сега дека е договорен трансферот.

Супер ќе биде ако дојде, а може и Луиз да го земеме, ама ако ја намалат малку цената. 27 милиони се премногу.
Озил тешко дека ќе го земеме.

Ниедна наша телевизија нема да пренесува ПЛ, останува само уште да видиме дали МаксТВ ќе средат со Спорт Клуб.

Каков Луиз...27мил за дефанзивец :tapp:...ги имаме Брума и Мансиен. :) Рамирес,Нејмар и на коњ сме. :)

Ниедна наша телевизија нема да пренесува ПЛ, останува само уште да видиме дали МаксТВ ќе средат со Спорт Клуб.

САмо за макс комфорт пакетите ќе важи и плус ќе се доплаќа, барем сега за сега такви информации имам што е крајно педерски потег во секој случај :/

Зошто да не пријават?Тој самиот имаше изјавено дека сака да го напушти клубот,а и татко му имаше изјавено дека сака да игра за Челзи :)

САмо за макс комфорт пакетите ќе важи и плус ќе се доплаќа, барем сега за сега такви информации имам што е крајно педерски потег во секој случај :/

Јас комфорт имам :tv:
Нормално дека ќе сакаат сега што повеќе да заработат ако пуштаат спорт клуб.

Колку што знам јас Рамирес утре би требало да ги мине лекарските прегледи и да потпише.Е сега можно е и за краток временски рок на потпише и Нејмар.Да му веруваме на Карлито за Нејмар,сепак Кака и Пато ги доведе тој и прераснаа во светска класа.Иначе третиов дрес добар е,ми се допаѓа.

CLUB CONTINUES FIGHT AGAINST TICKET TOUTING
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2120058,00.html

Ticket touting is a serious crime in English football and Chelsea would like to remind fans of its dangers.Last season, 2,500 members and season ticket holders were suspended due to fraudulent claims for match tickets, which denied die-hard fans the opportunity to attend games.

Одлично ако дојде Нејмар :vozbud::aplauz:

Абе пак ве обвинуваат за tapping.

Каде е тој Калас што го зедовме ? Да не умре ?:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom