Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска бе Тимчо. До подршката е изгледа. Како да ставам македонска подршка? (не таа за тастатура што е)
Ахам ја така: Start>Control Panel>Regional and Language Options
>Advanced> месташ македонски Ок и толку :toe:

Ахам ја така: Start>Control Panel>Regional and Language Options
>Advanced> месташ македонски Ок и толку :toe:
Бегај бе. Не е така как ти шо мислаш. Подршка не за тастатура, туку за системо подршка или как се вика таа. Иам и други програми шо излеват прашалници.

Бегај бе. Не е така как ти шо мислаш. Подршка не за тастатура, туку за системо подршка или как се вика таа. Иам и други програми шо излеват прашалници.
Ох мори мајко бог да чува и да бране:haha:Смени си програмата тама та не зеј тука :)

Не помага... запмесинџерот не се ни старува воопшто ми дава ерор некој

Симни и инсталирај .NET Framework (2.0 или понова верзија) и ќе сака да се пушти. :)

Start->Control Panel->Regional and Language Options->Languages->Details->Advanced->и штиклирај го тоа Extend Support of advanced text services to all programs. Би требало да средиш.

Чудна работа. Откако не можев да ги додавам контактиве преку МСН 9.0, ги додавам преку ebuddy и таму ми се појавуваат (откако ќе ме прифатат), а кога ќе вклучам МСН истите тие нови контакти ги нема никаде... Решение?

Чудна работа. Откако не можев да ги додавам контактиве преку МСН 9.0, ги додавам преку ebuddy и таму ми се појавуваат (откако ќе ме прифатат), а кога ќе вклучам МСН истите тие нови контакти ги нема никаде... Решение?
Да погодам, ти излегува и една ерор порака?
Ако е така, решение нема. Се утепав гуглајќи и нема лек за ова. Нити можеш да додаваш, нити можат да те додадат контакти. :(

Да погодам, ти излегува и една ерор порака?
Ако е така, решение нема. Се утепав гуглајќи и нема лек за ова. Нити можеш да додаваш, нити можат да те додадат контакти. :(

Не ми излегува "ерор порака", туку следново:

Дали некој знае што е проблемот што не можам да додадам нов контакт во листата на пријатели?

27234162.png

Ми го појавува ова и контактот никогаш нема да се додаде, иако пишува "we'll add makedon91@hotmail.com to your contacts as soon as the service is available again."

Во превод не можам да додавам контакти преку МСН, ниту да прифаќам понуди за пријателство. А ако тоа го сторам преку ebuddy истите не ми се појавуваат на МСН 9.0.

Кај сите е исто. Не може тоа да се реши. Земи инсталирај си некоја постара верзија на мсн (8,5) и нема да имаш проблем. :)

Цел ден ова ми го јавува:

12545dc.png

Ја имав последната верзија Build 14.0.8089.726, тоа ми го јавуваше... ја стајв Build 14.0.8064.206, и пак истото...

12545dc.png

Ја имав последната верзија Build 14.0.8089.726, тоа ми го јавуваше... ја стајв Build 14.0.8064.206, и пак истото...
Да не имаш спор нет случајно? Ако имаш, до тоа е. А ако не:
Инсталирај CCleaner, и исчисти све што ќе најде во "Cleaner". Истото направи го и кај "Registry" таб-от.
После ова пробај да се уклучиш на мсн, би требало се да е ок.

Оди на Show details и види кој error ти го покажува.

12545dc.png

Де бе па и вие (Тимче) одма преинсталирај одново -.-

Пробај рестартирај го компјутерот ако веќе не го направи тоа ама чисто сумљам :), ако не, оди на show details и пиши кој ерор го покажува како што ти кажа Вокер.
Мене вака кога ми прави, се средува со рестартирање или пробувам пак после 10тина минути :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom