Live Messenger проблеми, прашања и совети

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Нема врска бе Тимчо. До подршката е изгледа. Како да ставам македонска подршка? (не таа за тастатура што е)
Ахам ја така: Start>Control Panel>Regional and Language Options
>Advanced> месташ македонски Ок и толку :toe:

I

Intex

Гостин
Ахам ја така: Start>Control Panel>Regional and Language Options
>Advanced> месташ македонски Ок и толку :toe:
Бегај бе. Не е така как ти шо мислаш. Подршка не за тастатура, туку за системо подршка или как се вика таа. Иам и други програми шо излеват прашалници.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Бегај бе. Не е така как ти шо мислаш. Подршка не за тастатура, туку за системо подршка или как се вика таа. Иам и други програми шо излеват прашалници.
Ох мори мајко бог да чува и да бране:haha:Смени си програмата тама та не зеј тука :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Start->Control Panel->Regional and Language Options->Languages->Details->Advanced->и штиклирај го тоа Extend Support of advanced text services to all programs. Би требало да средиш.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Чудна работа. Откако не можев да ги додавам контактиве преку МСН 9.0, ги додавам преку ebuddy и таму ми се појавуваат (откако ќе ме прифатат), а кога ќе вклучам МСН истите тие нови контакти ги нема никаде... Решение?

I

Intex

Гостин
Чудна работа. Откако не можев да ги додавам контактиве преку МСН 9.0, ги додавам преку ebuddy и таму ми се појавуваат (откако ќе ме прифатат), а кога ќе вклучам МСН истите тие нови контакти ги нема никаде... Решение?
Да погодам, ти излегува и една ерор порака?
Ако е така, решение нема. Се утепав гуглајќи и нема лек за ова. Нити можеш да додаваш, нити можат да те додадат контакти. :(

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Да погодам, ти излегува и една ерор порака?
Ако е така, решение нема. Се утепав гуглајќи и нема лек за ова. Нити можеш да додаваш, нити можат да те додадат контакти. :(
Не ми излегува "ерор порака", туку следново:

Дали некој знае што е проблемот што не можам да додадам нов контакт во листата на пријатели?

Ми го појавува ова и контактот никогаш нема да се додаде, иако пишува "we'll add makedon91@hotmail.com to your contacts as soon as the service is available again."
Во превод не можам да додавам контакти преку МСН, ниту да прифаќам понуди за пријателство. А ако тоа го сторам преку ebuddy истите не ми се појавуваат на МСН 9.0.

I

Intex

Гостин
Кај сите е исто. Не може тоа да се реши. Земи инсталирај си некоја постара верзија на мсн (8,5) и нема да имаш проблем. :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Цел ден ова ми го јавува:

Ја имав последната верзија Build 14.0.8089.726, тоа ми го јавуваше... ја стајв Build 14.0.8064.206, и пак истото...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

Ја имав последната верзија Build 14.0.8089.726, тоа ми го јавуваше... ја стајв Build 14.0.8064.206, и пак истото...
Да не имаш спор нет случајно? Ако имаш, до тоа е. А ако не:
Инсталирај CCleaner, и исчисти све што ќе најде во "Cleaner". Истото направи го и кај "Registry" таб-от.
После ова пробај да се уклучиш на мсн, би требало се да е ок.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.973
Оди на Show details и види кој error ти го покажува.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Де бе па и вие (Тимче) одма преинсталирај одново -.-

Пробај рестартирај го компјутерот ако веќе не го направи тоа ама чисто сумљам :), ако не, оди на show details и пиши кој ерор го покажува како што ти кажа Вокер.
Мене вака кога ми прави, се средува со рестартирање или пробувам пак после 10тина минути :)

Kajgana Shop

На врв Bottom