Live Messenger проблеми, прашања и совети

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Овај еррор кај мене се јавува кога ке бие прекината мрежата од македонија со microsoft серверите тоа се случува почесто краток блок се дешава и ве одлогирва и после неможе да се логира кај мене рестарт на компјутерот и се решава проблемот...

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Дали некој знае што е проблемот што не можам да додадам нов контакт во листата на пријатели?

Ми го појавува ова и контактот никогаш нема да се додаде, иако пишува "we'll add makedon91@hotmail.com to your contacts as soon as the service is available again."

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Едно прашање до тие со куп проблеми... имате ли инсталирано сервис пак 3?
ЈАс имам, па немам ниту едно мало проблемче веќе многу долго време :toe: Никогаш и не се исклучило само или да неке да ме конектира :toe:

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Користев некоја постара верзија на месинџер и пред 1 месец вика дека мора да се апдејтира а некако новиот не ми се допаѓа.

A new version is available. You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now?.

Има ли чаре да ја користам старата верзија или ќе мора најновата?

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Знае ли некој што е проблемов?

Сегде проверив (и со search) ама фајлот (wlcomm.exe) го нема никаде во компјутерот, а пишува дека прави проблем. Што може да биде?

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Де бре, никој ли не знае, ебаго ?:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Веке 1 месец сум без мсн!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:њаа:
Aј пробај вака, оди Старт -> Program acces control или нешто слично под Control Panel e. Провери таму дали ти е одберано Микрософт ако не одбери. Може е тоа :toe:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.946
Користев некоја постара верзија на месинџер и пред 1 месец вика дека мора да се апдејтира а некако новиот не ми се допаѓа.

A new version is available. You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now?.

Има ли чаре да ја користам старата верзија или ќе мора најновата?
Ќе мора новата, денеска ми стигна меил дека мора сите да инсталираат нова верзија за да користат мсн!

П

Паган-др

Гостин
И мене ми стигна меил дека мора ама чекам првин некој друг да ја симне. Има некој симнато? Има некоја разлика?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Инсталирајте си ја новата верзија поубава е од постарата и по стабилна малце ке ви биде глупо додека се навикнете, после више па ке не можете без нејзе

П

Паган-др

Гостин
Инсталирајте си ја новата верзија поубава е од постарата и по стабилна малце ке ви биде глупо додека се навикнете, после више па ке не можете без нејзе
Ова за најнајновата збориш? Таа што ти појавува прозорче да ја симнеш?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам што толку ви е страв да ја симнете најновата верзија. Ја користам уште од кога излезе и ниту еднаш ми нема паднато ниту па некој ерор појавено, за разлика од минатите.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Ај нека ја постави некој најновата верзија да ја симнеме...:):)

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Јас ја користам новата верзија ама некако тапа ми е. Старо си е старо. Еј стариот што убав беше, ме пука носталгија.:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom