Не, воопшто не е тешко. Ама ти не ме сфати изгледа. Кога ја имам 8.5-ката таа ми вика дека мора да ја инсталирам најновата верзија ако сакам да користам мсн. Со старата никако не можам да се уклучам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, воопшто не е тешко. Ама ти не ме сфати изгледа. Кога ја имам 8.5-ката таа ми вика дека мора да ја инсталирам најновата верзија ако сакам да користам мсн. Со старата никако не можам да се уклучам.
Епа на сите беше така и МОРА да ја имаш најновата верзија бидејќи старата веќе НЕ СЕ КОРИСТИ!![]()
Епа на сите беше така и МОРА да ја имаш најновата верзија бидејќи старата веќе НЕ СЕ КОРИСТИ!![]()
Дали некој знае што е проблемот што не можам да додадам нов контакт во листата на пријатели?
![]()
Ми го појавува ова и контактот никогаш нема да се додаде, иако пишува "we'll add makedon91@hotmail.com to your contacts as soon as the service is available again."
Еден месец помина од проблемов, а никој не ми даде сугестија. Знае ли некој што е работава? Не можам ни да додавам контакти, ниту пак да ги примам ако некој мене ме додаде за пријател.
Имав 9.0 верзија и требаше update да направи, ама не сакаше, ниту пак ми ја отвора официјалната страна од каде што се симнува...
...и ја деинсталирав целата, пробував пак да инсталирам и не сакаше. И сега кога симнувам постари верзии воопшто не сака да ги инсталира, ми јавува порака дека веќе имам понова везија од MSN, а всушност немам ни еден фајл од него. Сè избришав и сега не можам никаква верзија да инсталирам.
Има некој идеја што би можело да е проблемот?
Формат да правам заради MSN нема шанси, а ако мислиш на Revo Uninstaller го имам ама не ми помогна ни тоа.
Не не, неможат класичните анинсталери да ги детектираат датотеките, регистрите или остатоците од месинџерот... Го едитирав претходниот пост, тоа ти е едно можно решение освен формат.
И друга работа, ако сакаш да симнеш месинџер ондак или нека ти прати некој другар/ка или ако имаш линукс CD покрени го на Live CD и симни го месинџерот затоа што од Windows нема да можеш да ја отвориш страната на мајкрософт.
Не го отвора линкот ама ај веројатно ќе најдам некој што ќе може да го симне па ќе ми го прати. Фала многу. :smir: