Не, воопшто не е тешко. Ама ти не ме сфати изгледа. Кога ја имам 8.5-ката таа ми вика дека мора да ја инсталирам најновата верзија ако сакам да користам мсн. Со старата никако не можам да се уклучам.
Не, воопшто не е тешко. Ама ти не ме сфати изгледа. Кога ја имам 8.5-ката таа ми вика дека мора да ја инсталирам најновата верзија ако сакам да користам мсн. Со старата никако не можам да се уклучам.
Епа на сите беше така и МОРА да ја имаш најновата верзија бидејќи старата веќе НЕ СЕ КОРИСТИ!Не, воопшто не е тешко. Ама ти не ме сфати изгледа. Кога ја имам 8.5-ката таа ми вика дека мора да ја инсталирам најновата верзија ако сакам да користам мсн. Со старата никако не можам да се уклучам.
НЕ МОРАТ, зш кај мене новата ко ја инсталирав, не сакаше да се логират, па ја бришев со Revo Uninstaller и ја снимив 8.5 BETA и со нејзе си пичит, немат побарано ни апдејт ни бакрач. Деинсталирај со рево, после помини уште еднаш со CCleaner и инсталирај си верзија шо ти работатЕпа на сите беше така и МОРА да ја имаш најновата верзија бидејќи старата веќе НЕ СЕ КОРИСТИ!![]()
Првпат слушам вакво нешто ?!?! Знам еден другар уште има 8.5 Windows Live MessengerЕпа на сите беше така и МОРА да ја имаш најновата верзија бидејќи старата веќе НЕ СЕ КОРИСТИ!![]()
Дали некој знае што е проблемот што не можам да додадам нов контакт во листата на пријатели?
![]()
Ми го појавува ова и контактот никогаш нема да се додаде, иако пишува "we'll add makedon91@hotmail.com to your contacts as soon as the service is available again."
Дали проблемот ти го јавува само на 2009ката ? Си пробал ли, пример, да се логираш на ebuddy и од таму да додадеш некој ?Еден месец помина од проблемов, а никој не ми даде сугестија. Знае ли некој што е работава? Не можам ни да додавам контакти, ниту пак да ги примам ако некој мене ме додаде за пријател.
немора да го имаш најновиот... ја уште си користам 8.5ка али системот мисли дека користам најнов... пошто ми е променет бројот у version info и сеа си терам со стариот и нема никакви проблеми не ме замара да инсталирам нов и грд мснЕпа на сите беше така и МОРА да ја имаш најновата верзија бидејќи старата веќе НЕ СЕ КОРИСТИ!![]()
Ова ти е поради тоа што WIndows-от ти е пиратски и си инсталирала апдејти кои прават проверка на оперативниот систем и доколку ти е пиратски ти блокираат одредени можности (претпоставувам дека неможеш ни страната од мајкрософт да ја отвориш). :\Имав 9.0 верзија и требаше update да направи, ама не сакаше, ниту пак ми ја отвора официјалната страна од каде што се симнува...
За ова има 2 решенија (доколку не откриле некое друго во меѓувреме)....и ја деинсталирав целата, пробував пак да инсталирам и не сакаше. И сега кога симнувам постари верзии воопшто не сака да ги инсталира, ми јавува порака дека веќе имам понова везија од MSN, а всушност немам ни еден фајл од него. Сè избришав и сега не можам никаква верзија да инсталирам.
Има некој идеја што би можело да е проблемот?
Не не, неможат класичните анинсталери да ги детектираат датотеките, регистрите или остатоците од месинџерот... Го едитирав претходниот пост, тоа ти е едно можно решение освен формат.Формат да правам заради MSN нема шанси, а ако мислиш на Revo Uninstaller го имам ама не ми помогна ни тоа.
Не не, неможат класичните анинсталери да ги детектираат датотеките, регистрите или остатоците од месинџерот... Го едитирав претходниот пост, тоа ти е едно можно решение освен формат.
И друга работа, ако сакаш да симнеш месинџер ондак или нека ти прати некој другар/ка или ако имаш линукс CD покрени го на Live CD и симни го месинџерот затоа што од Windows нема да можеш да ја отвориш страната на мајкрософт.
Уфф мај мистејк...Не го отвора линкот ама ај веројатно ќе најдам некој што ќе може да го симне па ќе ми го прати. Фала многу. :smir: