Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Македонска песна на радио нешто вака "дали ќе се каеме ако повторно се запознаеме" или слично на ова?

Може ли да ми кажете некои песни од типот на freaks, ganjaman...? Фала однапред.

Што жанр на музика се ? ганџамен не беше реге ?
Немам појма што жанр се ама многу ми се допаѓаат. Затоа кој знае нека напише и некои други од типот на овие две песни.

Се врти една песна или џингл...не знам што е поточно. Текстот иде вака...

Добар деен, добри ли сте.
Добри ли сте, добар ден.

Барам една песна од детство, едно 15-20 години стара (најмалку). Тоа што ми останува во меморија е "Има една девојка слатка и ... о моја Џулија". ??? Не сум сигурна. Забавна македонска, би требало!

Благодарам од напред! (:

Една песна текстот одеше "Еј кукле од каде си ти". Мислам роми ја пееја. Ми треба за заебанција :D

песната на рекламата за сладоледот "best" ја знае некој?
во рефренот пее "baby don't you understand all i need is your love", ама никако не можам да ја најдам..

Здраво значи барам македонска песна која ја слушав некаде пред 7-8 години од прилика не сум сигурен дали некој од Слаткар или Тони Зен беше во песната но вака нешто оди текстот.

Во кола да се возиме возиме знам дека може можеме можеме горе доле хирдраулика хидраулика знам ... ти си уличар уличар во колата рап рап скока хидраулика по улицата се возиме со екипата се испразни хаубата ги испивме а ... тоа уште не го знам правам ва ва ва ва ваа во колата приказната тука некаде завршува

На местото на трите точки треба да стои краток текст кој што не ми текнува моментално.

Благодарам однапред.

Здраво значи барам македонска песна која ја слушав некаде пред 7-8 години од прилика не сум сигурен дали некој од Слаткар или Тони Зен беше во песната но вака нешто оди текстот.

Во кола да се возиме возиме знам дека може можеме можеме горе доле хирдраулика хидраулика знам ... ти си уличар уличар во колата рап рап скока хидраулика по улицата се возиме со екипата се испразни хаубата ги испивме а ... тоа уште не го знам правам ва ва ва ва ваа во колата приказната тука некаде завршува

На местото на трите точки треба да стои краток текст кој што не ми текнува моментално.

Благодарам однапред.
Ја најдов песната :D
https://www.youtube.com/watch?v=E1cS7o3H8AM

Една по малце глупа македонска рок песна, не знам дали е нова или стара, ја пуштаат некогаш преку ден на Антена 5. Рефренот оди нешто вака: „Замеси пита со праз, да бидам најсреќен јас“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom