Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
22 јули 2015
Мислења
607
Поени од реакции
493
Македонска песна на радио нешто вака "дали ќе се каеме ако повторно се запознаеме" или слично на ова?

Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
Може ли да ми кажете некои песни од типот на freaks, ganjaman...? Фала однапред.

Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
Што жанр на музика се ? ганџамен не беше реге ?
Немам појма што жанр се ама многу ми се допаѓаат. Затоа кој знае нека напише и некои други од типот на овие две песни.

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Се врти една песна или џингл...не знам што е поточно. Текстот иде вака...

Добар деен, добри ли сте.
Добри ли сте, добар ден.

Член од
2 мај 2017
Мислења
1
Поени од реакции
0
Барам една песна од детство, едно 15-20 години стара (најмалку). Тоа што ми останува во меморија е "Има една девојка слатка и ... о моја Џулија". ??? Не сум сигурна. Забавна македонска, би требало!

Благодарам од напред! :)

Член од
26 ноември 2014
Мислења
834
Поени од реакции
1.368
Една песна текстот одеше "Еј кукле од каде си ти". Мислам роми ја пееја. Ми треба за заебанција :D

Член од
11 февруари 2016
Мислења
35
Поени од реакции
18
песната на рекламата за сладоледот "best" ја знае некој?
во рефренот пее "baby don't you understand all i need is your love", ама никако не можам да ја најдам..

Член од
12 август 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Здраво значи барам македонска песна која ја слушав некаде пред 7-8 години од прилика не сум сигурен дали некој од Слаткар или Тони Зен беше во песната но вака нешто оди текстот.

Во кола да се возиме возиме знам дека може можеме можеме горе доле хирдраулика хидраулика знам ... ти си уличар уличар во колата рап рап скока хидраулика по улицата се возиме со екипата се испразни хаубата ги испивме а ... тоа уште не го знам правам ва ва ва ва ваа во колата приказната тука некаде завршува

На местото на трите точки треба да стои краток текст кој што не ми текнува моментално.

Благодарам однапред.

Член од
12 август 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Здраво значи барам македонска песна која ја слушав некаде пред 7-8 години од прилика не сум сигурен дали некој од Слаткар или Тони Зен беше во песната но вака нешто оди текстот.

Во кола да се возиме возиме знам дека може можеме можеме горе доле хирдраулика хидраулика знам ... ти си уличар уличар во колата рап рап скока хидраулика по улицата се возиме со екипата се испразни хаубата ги испивме а ... тоа уште не го знам правам ва ва ва ва ваа во колата приказната тука некаде завршува

На местото на трите точки треба да стои краток текст кој што не ми текнува моментално.

Благодарам однапред.
Ја најдов песната :D
https://www.youtube.com/watch?v=E1cS7o3H8AM

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Една по малце глупа македонска рок песна, не знам дали е нова или стара, ја пуштаат некогаш преку ден на Антена 5. Рефренот оди нешто вака: „Замеси пита со праз, да бидам најсреќен јас“.

Kajgana Shop

На врв Bottom