Пиволенд 2009 (17.-20.09.2009)

Се погодив лани Скопје баш за евентов, плус пред то бев и на Кајгана собиранка сам ко пукало, и си поминав доста јако вечерта. Уба музика, јадење, изнапробав триста пива, се напрајв ѓубре, стварно беше добро. Прилично незаборавно.:) Би сакал да се продолжи традицијата и оваа година, ама како шо гледам мали се шансите.

Има некој информација дали ќе ги носат Хладно пиво или само озборувања се сега за сега...?

Другар што следи ми спомна. Затоа прашувам дали има некој исто вака чуено или се трачеви што се вртат.

Баш за ова зборев пред некој ден. Лани беше бомбастично најавувано а сега го нема никаде. Колку глупо е ако нема оваа година. Беше лудница лани. Најбоље комбинација. Пиво, музика, испоседнати на трева плус и на Кале. Фантастично место за такви собири. Штета ако нема годинава.

Би било штета ако годинава не се одржи... А најверојатно нема, бидејќи ниту има најави ниту озборувања. :(

Оу јеаааааааааааа!!!!! Деновиве ставам ливче со надеж да фатам некој денар како лани што направив!!! МОРА да се оди пак!:vozbud::vozbud:

Годинава се планира секоја вечер да се иде, лудници :):)

Јас лани секоја вечер бев, беше лудо, оваа година мислам дека ќе биде уште подобро. Пишува повеќе информации од утре, така да од утре ќе видиме што како ќе биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom