Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сега го прашав бато и тој ми рече дека кога се имало секс имало бело и кај машкото и кај женското и машкото то белото го фрлал во гумички како Орбит што се тие а понекогач го фрлал и на градите кај што има млекце и сега јас знам зошто млекцето е бело не сум веќе мал... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Еве Стумикс као искусен, или некој друг што е искусен, прво да ни разјасни теоретски што значи сексот. Значи прво на ниво на коцепт да го разбереме, па после може да преминеме на напредно ниво, и евентуално практични вежби.

Allita напиша:
Shto znam be jas u tie raboti ne se rabiram...ke ni kaze nekoj dal MArta misleshe na grupno ili na zdruzno...ili na bratski ili frendovski ili pak aj da kazeme kajgandjiski...shto znam...ustvari shto e sex be...toa so klatenje nekako i so gore dole ne mi se veruva...dal navistina e taka...?:ija:
:ija::ija::ija: леле колку сексој незнам..
а како да се клатам за овие?? ааа овие ко на флипери некој финти за бариера имаа.. лево/лево/десно/лево А

п.с. алита жити мене прочитај ја отпочеток темата

MarthaGraham напиша:
Еве Стумикс као искусен, или некој друг што е искусен, прво да ни разјасни теоретски што значи сексот. Значи прво на ниво на коцепт да го разбереме, па после може да преминеме на напредно ниво, и евентуално практични вежби.
ја би да дополнам, ако може и со слики и графици, а и PowerPoint презентација не би било на одмет

Allita напиша:
Ke ni pokazesh kako odi toa prakticno???:pos:

Важи, мада неам искуство. Ама еве се пријавувам за волонтер, мислам дека треба да има уште еден волонтер, иам слушнато дека најмалку двајца требале за секс. А и некој да ни покаже како треба да мрдаме, да не испадне како Влад да се клатиме без ефект.

Процедурално:

Јас мора да ве напуштам,одам во кревет,можеби невестата ке ми објасни за тоа сексот,а може и практично ке ми покаже.

Добра ноќ

MarthaGraham напиша:
Важи, мада неам искуство. Ама еве се пријавувам за волонтер, мислам дека треба да има уште еден волонтер, иам слушнато дека најмалку двајца требале за секс. А и некој да ни покаже како треба да мрдаме, да не испадне како Влад да се клатиме без ефект.
ААААА значи двајца треба да се клата...аааа ајде мартаграм ја почнувам во 1 и 5 и ти тогаш.. заедно че се клатиме 5 минути ако не бидува... шо вика струмикс можи треба и кревет да се бара?

Vlad II Draculea напиша:
:ija::ija::ija: леле колку сексој незнам..
а како да се клатам за овие?? ааа овие ко на флипери некој финти за бариера имаа.. лево/лево/десно/лево А

п.с. алита жити мене прочитај ја отпочеток темата

:oftopic: Porcitana e odamna...ne repliciram na neprocitana tema...:icon_lol:
Ako me svakash seriozno prodolzi...temava e vo cek dis aut...taka da ne mora da si tolku seriozen da ja otkriesh misterijata shto e seks btw...:kez:

jas neznam belive me :)

Сега и мене ме ставивте во мисла , навистина ако Sex на англиски значи пол нешо како машки и женски , што врска имаат тоа половите со некој оргазизам ,организам или што ти ја знам.
Ама ова со половите не ми е стварно јасно кој е сега машки а кој женски , северниот или јужниот , тоа стварно неможам да го скопчам

другарче напиша:
ја би да дополнам, ако може и со слики и графици, а и PowerPoint презентација не би било на одмет
ама ти гратски си... вакви работи кај нас вселло мнгоу многу нема....

Allita напиша:
P
Ako me svakash seriozno prodolzi...:)
јас сум срос збунет, клатете се, нишајте се јужен северен.. ти спомна поише сексој.. ја нишо не разбирам..
туку кај е вардарче Јаков рече дека тој знаел многу

Vlad II Draculea напиша:
ААААА значи двајца треба да се клата...аааа ајде мартаграм ја почнувам во 1 и 5 и ти тогаш.. заедно че се клатиме 5 минути ако не бидува... шо вика струмикс можи треба и кревет да се бара?

Imate 3 min da se soblecete...taka mi kazaa na pvt deka trebalo bez gaki i po moznost bez hulahopki da se klatite....:)

Vlad II Draculea напиша:
ама ти гратски си... вакви работи кај нас вселло мнгоу многу нема....
да бев грацки сеа немаше да чекам тука у ниедно време да чуја шо е тоа секс

Allita напиша:
Imate 3 min da se soblecete...taka mi kaza na pvt deka trebalo bez gaki i pomoznost bez hulahopki da se klatite....:)
да не ја верувате, сигурно некои црни магии сака да ви направе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom