V
Vlad II Draculea
Гостин
ja eve bez gajci sum i se klatam.. marta kako e kaj tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Allita напиша:Imate 3 min da se soblecete...taka mi kazaa na pvt deka trebalo bez gaki i po moznost bez hulahopki da se klatite....![]()
Bacillus gagous напиша:добро еве сега само што ги слеков гаштите и сега шо теба
Bacillus gagous напиша:аха и сега како да се клацкам прво лево или десно или кон севернот или кон јужниот пол
Eko1 напиша:таткоми ми кажа дека кога ме донел мене штркот сме се преселиле во град... и сега и јас сум гратски и не знам точно за секс ништоа бато знае пошто нон стоп одеше со девојкаму кај празната куќа во селото и изгледа таму научил тој.... и јас сакам да научам... ај кога ке имам 18 години ке си имам возачка и ке ја земам колата на тато па тогаш можда ке сака девојками да ми даде секс
а и не се секирам ако тој сексот е поголем пошто нашата кола е караван имам многу багаж простор
![]()
![]()
![]()
како клатењето??? мене почна глата да ме боли....MarthaGraham напиша:Абе Бацил и ти ли се умеша сега?Ме буниш, мислев двајца треба а сега одеднаш и ти и Влад. Не сум сигурна дали може тројца, прашај пријател, ако може продужи да клатиш, можда така е поубаво.
па не е фер каде има листа за вежбите за да се внесам јас во неаMarthaGraham напиша:Абе Бацил и ти ли се умеша сега?Ме буниш, мислев двајца треба а сега одеднаш и ти и Влад. Не сум сигурна дали може тројца, прашај пријател, ако може продужи да клатиш, можда така е поубаво.
абе не ни се мешај во сексо бе.. ова не е вежби сеа се сексаме со мараBacillus gagous напиша:па не е фер каде има листа за вежбите за да се внесам јас во неа