Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
Allita напиша:
Imate 3 min da se soblecete...taka mi kazaa na pvt deka trebalo bez gaki i po moznost bez hulahopki da se klatite....:)

добро еве сега само што ги слеков гаштите и сега шо теба

Вака ај да пробам да сумирам. Од тоа што прочитав до сега во постовите можам да заклучам дека сексот во суштина е клатење.
Влад ја еве почнав да се клатам.. малце ми се врти не знам дали е тоа добро или не... што треба понатаму да правам? Алита ти ќе даваш инструкции? :pos:

аха и сега како да се клацкам прво лево или десно или кон севернот или кон јужниот пол

таткоми ми кажа дека кога ме донел мене штркот сме се преселиле во град... и сега и јас сум гратски и не знам точно за секс ништо :( а бато знае пошто нон стоп одеше со девојкаму кај празната куќа во селото и изгледа таму научил тој.... и јас сакам да научам... ај кога ке имам 18 години ке си имам возачка и ке ја земам колата на тато па тогаш можда ке сака девојками да ми даде секс :icon_lol: а и не се секирам ако тој сексот е поголем пошто нашата кола е караван имам многу багаж простор :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

ја идам наизменично сеа... да пробам од другио од сексојте шо ги кажа алита.. сеа одам лево лево десно десно, назад лево десно напред.. во тј контекст ме свати? повторувај по мене да не ја „ебиме„ работава..

Bacillus gagous напиша:
добро еве сега само што ги слеков гаштите и сега шо теба

Shto znam be...auuu radoznali...mora da cekame do utre...si otide toj shto mi potkazuvashe...klatete se do utre moze ke bide neshto...shto znam...:kez:

ти чим си гратски не треба да имаш 18 гратските на 14,15 понувале така кажа некој?

Bacillus gagous напиша:
аха и сега како да се клацкам прво лево или десно или кон севернот или кон јужниот пол

Абе Бацил и ти ли се умеша сега? :icon_lol: Ме буниш, мислев двајца треба а сега одеднаш и ти и Влад. Не сум сигурна дали може тројца, прашај пријател, ако може продужи да клатиш, можда така е поубаво.

Eko1 напиша:
таткоми ми кажа дека кога ме донел мене штркот сме се преселиле во град... и сега и јас сум гратски и не знам точно за секс ништо :( а бато знае пошто нон стоп одеше со девојкаму кај празната куќа во селото и изгледа таму научил тој.... и јас сакам да научам... ај кога ке имам 18 години ке си имам возачка и ке ја земам колата на тато па тогаш можда ке сака девојками да ми даде секс :icon_lol: а и не се секирам ако тој сексот е поголем пошто нашата кола е караван имам многу багаж простор :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

а па ако не го собер дај прати го ваму имам јас цело апартманче само за мене, има место за уште еден да преспие.

MarthaGraham напиша:
Абе Бацил и ти ли се умеша сега? :icon_lol: Ме буниш, мислев двајца треба а сега одеднаш и ти и Влад. Не сум сигурна дали може тројца, прашај пријател, ако може продужи да клатиш, можда така е поубаво.
како клатењето??? мене почна глата да ме боли....

бацил од сексај се со друга бе, остаја ја Мара сеа..

мара ај да мениме на десно назад лево десно напред назас косолево денонапред назад лево десно..
пошо глата ме доболе од претходното

MarthaGraham напиша:
па не е фер каде има листа за вежбите за да се внесам јас во неа
гарант има и други кои му се асистенки на прфесорот освен марта, па те ќе ми покажат

Bacillus gagous напиша:
па не е фер каде има листа за вежбите за да се внесам јас во неа
абе не ни се мешај во сексо бе.. ова не е вежби сеа се сексаме со мара
како маро

Не можам да се клатам више се испотив и ми се врти ептен. Не е толку лошо ова сексов, слично како кога сум пијана.
А и ми искача нешто бело, накај зеленкасто, ама од уста. Не знам дали така треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom