Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
Vlad II Draculea напиша:
уше една гратска./.. аааа абе кажувајте бе женишта оти че ве кажам на мажојви

оргазам... е она шо го имаме сите внатре бо телото ?? шо има врска со клатејне напрет назад??

Аааааа ама и ти си знаел по нештоооо.
Ајде ајде, не се срами овде, фино почна да си се отвараш... кажи си све што ти лежи на душа наши сме си, затоа и ја отворивме темава, да си кажеме кој што знае и не знае што е тоа чудо звано секс.
Мада, иам филинг дека сите се обидуваат да објаснат што е секс, ама некако... тешко е да се објасне, шо би рекол Глоријан. Мислам дека сексот поише во живо може да се објасни, со употреба на телото, а не со зборови. Може треба уште една Кајгана собиранка да се организира наменски за темава, да научиме сите што е тоа секс, онака здружено?:wub:

Сексот убав бил викат а?Имаше едно време еден подфорум Љубов и секс се викаше......Таму пишувале лугето....И многу муабети имало....

Vlad II Draculea напиша:
уше една гратска./.. аааа абе кажувајте бе женишта оти че ве кажам на мажојви

оргазам... е она шо го имаме сите внатре бо телото ?? шо има врска со клатејне напрет назад??

Ima nekoJ so nemet orgazam oti nemet od toa tantakulite za orgazam tako zvani draznachi :cry:

Eto ja na primer ne mozam da se draznam i ne mozam da se orgazmam. So ke bese ne znam :cry:

Aman pomagajte - ne sakam klimakterium na dvajseitri godinje da me mavet!

Eko1 напиша:
Како и да е јас си одам на сигурно.... од парите што ми даваат на голем одмор да си купам сендвич јас си купувам замо геврече и другите ги собирам.... кога ке ги направам 50 евра ке и речам на девојками: те сакам ајде дај ми секс.... ако не опали тоа... тука се 50-те евра :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Ех, домаќинче дете. Бравос. Шпарај, така треба.

MarthaGraham напиша:
Аааааа ама и ти си знаел по нештоооо.
Ајде ајде, не се срами овде, фино почна да си се отвараш... кажи си све што ти лежи на душа наши сме си, затоа и ја отворивме темава, да си кажеме кој што знае и не знае што е тоа чудо звано секс.
Мада, иам филинг дека сите се обидуваат да објаснат што е секс, ама некако... тешко е да се објасне, шо би рекол Глоријан. Мислам дека сексот поише во живо може да се објасни, со употреба на телото, а не со зборови. Може треба уште една Кајгана собиранка да се организира наменски за темава, да научиме сите што е тоа секс, онака здружено?:wub:

Marta da ne zabega malku nakaj grupen ti rekov mi rece...??? :)

Allita напиша:
Jas dosta imam pishano na taa tema...shto ima da opshtam sega i tuka...ako sakash da citash pocni od pocetok do kraj vo podforumot seks i ljubov...:)
I imaj prijatna vecer...:kafe:
сеа ме збуни.. секс е клатајне напред назад ти имаш објаснето нешо, негде.. то ја незнам кај е..

вие гратскиве мнгоу јаки женски бе..... ова до шупљките че да е

Ја за љубов сум чул од баба и знам што е тоа. Она кога ја прашав што е љубов ми кажа дека тоа го измислиле партизаните за да ебат џабе. е арно ама секс не знаеше да ми каже што е. ми рече прашај го дедоти да не го има тој затурено некаде.

Vlad II Draculea напиша:
сеа ме збуни.. секс е клатајне напред назад ти имаш објаснето нешо, негде.. то ја незнам кај е..

вие гратскиве мнгоу јаки женски бе..... ова до шупљките че да е

ce da e, nema da e jas neznam...ne se zbunuvaj taka lesno, poleka, smireno razmisli...pocni da se klatish, pa ce vidish dal e ali neee :)

Allita напиша:
Marta da ne zabega malku nakaj grupen ti rekov mi rece...??? :)

А??? Тоа групен секс се викало?? Чекај па ти уште не сме расчистиле кој што праи и каква улога има како поединец во сексот, а веќе идеме на групно... многу некако напредно ми звучи тоа. Мене идејата ми беше чисто онака полесно да ни биде на сите место да пишуваме овде страни и страни да си објасниме практично :icon_redf

Allita напиша:
ce da e, nema da e jas neznam...ne se zbunuvaj taka lesno, poleka, smireno razmisli...pocni da se klatish, pa ce vidish dal e ali neee :)
ама кажи му како да се калти напред назад или лево десно или во сите превци треба.?

Allita напиша:
се клатам еве 4 минути и нишо нема...

@macedalien...
ти не си гратски ти светцки си бил бе.. аааааа.... ти имаш и други страни за објаснајне....

@махатмаграм
абе јас не дека се отпуштам,,али ај

оргазам.. било то внатре во телото кај шо била крвта јадејнето, и се друго...

П.С. темата се чита од 1виот пост па се реплицира

MarthaGraham напиша:
А??? Тоа групен секс се викало?? Чекај па ти уште не сме расчистиле кој што праи и каква улога има како поединец во сексот, а веќе идеме на групно... многу некако напредно ми звучи тоа. Мене идејата ми беше чисто онака полесно да ни биде на сите место да пишуваме овде страни и страни да си објасниме практично :icon_redf

За да се премине на пракса,мора прво теоријата добро да се совлада.:star:

MarthaGraham напиша:

Shto znam be jas u tie raboti ne se rabiram...ke ni kaze nekoj dal MArta misleshe na grupno ili na zdruzno...ili na bratski ili frendovski ili pak aj da kazeme kajgandjiski...shto znam...ustvari shto e sex be...toa so klatenje nekako i so gore dole ne mi se veruva...dal navistina e taka...?:ija:

Vlad II Draculea напиша:
се клатам еве 4 минути и нишо нема...

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ви викам ја ништо не бидуе од пишуење... тоа треба практично да се демонстрира

MarthaGraham напиша:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ви викам ја ништо не бидуе од пишуење... тоа треба практично да се демонстрира

Ke ni pokazesh kako odi toa prakticno???:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom