Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
Абе јас знам дека љубов е кога не и даваш 50 евра за сексот... :icon_lol:

А сексот е чин во кој едниот/а на другиот/а ја/го онакви со таквото во тоа... а тој/таа праи ааахххх оооххх ууухххх и други неартикулисани звуци... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Јасно е или...? :kez:

Nenko напиша:
zasto nekogas ne se otvori nekoja tema za seks mislam deka toa e tema na koja mladote deneska poveke obrnuvaat vnimanie.

Kako se seti detevo ne mi e jasno...navistina zoshto ne otvorite tema za sex??? sram da vi e...nema kade da si psihuva , a mlado e godinkite taka badijala da mu odat...kade ke pishuva toj a...?:star:

bravo be dete si ja kaza...:icon_lol:

О да... заборавив да напоменам... одвреме навреме при тој чин таа/тој и/му вели дека ја/го сака (ваљда за на крај да не испадне тој муабетот со 50-те евра :icon_lol: ).

Allita напиша:
Kako se seti detevo ne mi e jasno...navistina zoshto ne otvorite tema za sex??? sram da vi e...nema kade da si psihuva , a mlado e godinkite taka badijala da mu odat...kade ke pishuva toj a...?:star:

bravo be dete si ja kaza...:icon_lol:
ЕЕ тамам гратска мома шо знај.. ај сеа ти објасни го сексо од женска страна.. Еко даде многу солиден одговор од машка страна.. сеа тебе ти е редо

Исто јас би сакал да прашам зошто понекогаш кога гледам телевизија и кога има еден пар што гушкаат и после ја слекуваат облеката и после тој се качува над неа и мрда горе долу и јас во нозете осејќам како нешто да ме тресе и после бато одма го менува каналот и јас му велам зошто бе бато смена и тој ми вели мал си ти ај гледај цртани.

А јас не сум мал..... имам девојка :wub:

Eko1 напиша:
Исто јас би сакал да прашам зошто понекогаш кога гледам телевизија и кога има еден пар што гушкаат и после ја слекуваат облеката и после тој се качува над неа и мрда горе долу и јас во нозете осејќам како нешто да ме тресе и после бато одма го менува каналот и јас му велам зошто бе бато смена и тој ми вели мал си ти ај гледај цртани.

А јас не сум мал..... имам девојка :wub:
Ја еднаш така се излетав дома пред бато ми, кога почна филмот му викнав “Ејјј бато абе овој сум го гледал“ и после два дена црвен у носот седев :icon_mad:

ја сум чул дека организам е кога жаба ќе поцрвенее од секс ама тоа секс уште не ми е јасно

Aceva напиша:
Организам е после секс и пред цигара. Или така некако.
уше една гратска./.. аааа абе кажувајте бе женишта оти че ве кажам на мажојви

оргазам... е она шо го имаме сите внатре бо телото ?? шо има врска со клатејне напрет назад??

Abe go najdov da mu ibam seksot da mu ibam. Ima i u recnici i u encikolopoedii
Seks ili Sex toa bilo se isto i znacelo POL, demek maski sex maski pol, zenski sex zenski pol.....abe aj so bila fintata. Arno prasal malliot zasto nema topici za polovite t.e seksot.

Како и да е јас си одам на сигурно.... од парите што ми даваат на голем одмор да си купам сендвич јас си купувам замо геврече и другите ги собирам.... кога ке ги направам 50 евра ке и речам на девојками: те сакам ајде дај ми секс.... ако не опали тоа... тука се 50-те евра :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Vlad II Draculea напиша:
ЕЕ тамам гратска мома шо знај.. ај сеа ти објасни го сексо од женска страна.. Еко даде многу солиден одговор од машка страна.. сеа тебе ти е редо

Jas dosta imam pishano na taa tema...shto ima da opshtam sega i tuka...ako sakash da citash pocni od pocetok do kraj vo podforumot seks i ljubov...:)
I imaj prijatna vecer...:kafe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom