- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
OK sfativ - ja onda ke se shibam u prostata :music3:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nenko напиша:zasto nekogas ne se otvori nekoja tema za seks mislam deka toa e tema na koja mladote deneska poveke obrnuvaat vnimanie.
ЕЕ тамам гратска мома шо знај.. ај сеа ти објасни го сексо од женска страна.. Еко даде многу солиден одговор од машка страна.. сеа тебе ти е редоAllita напиша:Kako se seti detevo ne mi e jasno...navistina zoshto ne otvorite tema za sex??? sram da vi e...nema kade da si psihuva , a mlado e godinkite taka badijala da mu odat...kade ke pishuva toj a...?:star:
bravo be dete si ja kaza...![]()
Ја еднаш така се излетав дома пред бато ми, кога почна филмот му викнав “Ејјј бато абе овој сум го гледал“ и после два дена црвен у носот седев :icon_mad:Eko1 напиша:Исто јас би сакал да прашам зошто понекогаш кога гледам телевизија и кога има еден пар што гушкаат и после ја слекуваат облеката и после тој се качува над неа и мрда горе долу и јас во нозете осејќам како нешто да ме тресе и после бато одма го менува каналот и јас му велам зошто бе бато смена и тој ми вели мал си ти ај гледај цртани.
А јас не сум мал..... имам девојка :wub:
Организам е после секс и пред цигара. Или така некако.Jakov напиша:A sto bilo toa organizam ili taka nekako se javuval so seksot zaedno.???
уше една гратска./.. аааа абе кажувајте бе женишта оти че ве кажам на мажојвиAceva напиша:Организам е после секс и пред цигара. Или така некако.
Vlad II Draculea напиша:ЕЕ тамам гратска мома шо знај.. ај сеа ти објасни го сексо од женска страна.. Еко даде многу солиден одговор од машка страна.. сеа тебе ти е редо