dungeon master
Милиционер
- Член од
- 14 февруари 2006
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 18
Epa EKO 1 zemi si go macenceto u krevet i svrsena rabota:sekss: :sekss: :sekss:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vlad II Draculea напиша:влад сеа си легнува вкревет.. ај мори пак да се исексаме уше еднашка пред спијајне или те боли глата???
уствари немет врска ај утре пак. секој од гратските шо знај како ода работите нека попрај муабет вечерва
dungeon master напиша:A i maceto nema da bide gladno
dungeon master напиша:Epa EKO 1 zemi si go macenceto u krevet i svrsena rabota:sekss: :sekss: :sekss:
Eko1 напиша:Каде е таа ТЕТАТА што знаеше што е секс..... јас сега ете гледам на кабловска..... и ми се тресат нозете.... сега треба да го чепкам ПИЛЕТО?..... ке дојде белото.... така?
Јупиииииииии ке имам сексссссссссс
Ке пукне бато од мака кога ке му кажам :je: :je: :je:
маро мори ме остај мене да спијам ти пак на сексо му се врати..MarthaGraham напиша:Значи за добар секс потребно е Мочало и Маче.
divine напиша:Не бе дете ... не се вика секс кога ти доаѓа белото уз гледање тв ... тоа е друг термин ... утре продлжуваме, ќе дознаеш и за тоа.
Маце ... гајле ти е какви сме ... кој не мрзи деца од Еко да има!![]()
![]()
![]()
Не, не ... за добар секс потребни се мочало и мочалка.:star:MarthaGraham напиша:Значи за добар секс потребно е Мочало и Маче.
Macedalien напиша:Не Маро - за секс е потребно бело и мало. Маче ли ќе да е, друго ли нешто ќе да е : не знам. Ама сепак треба нешто. :star:
Eko1 напиша:Како се вика тоа?.... јас сега не можам да спијам.... сакам да знаммммм
И како тетке деца од мене.... јас не сум ШТРК.... како така :lud: :lud: :lud: