Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
Vlad II Draculea напиша:
влад сеа си легнува вкревет.. ај мори пак да се исексаме уше еднашка пред спијајне или те боли глата???

уствари немет врска ај утре пак. секој од гратските шо знај како ода работите нека попрај муабет вечерва

Не бе Владе... се изнамачивме вечерва дур да научиме. Ама од утре ќе вежбаме поише на брзина и на квантитет.
И добро вика Еко, купи си едно маче да ти чисти после секс тоа белото, поекономично е така, да не мора да арчиш хартија после секој секс.

Каде е таа ТЕТАТА што знаеше што е секс..... јас сега ете гледам на кабловска..... и ми се тресат нозете.... сега треба да го чепкам ПИЛЕТО?..... ке дојде белото.... така?

Јупиииииииии ке имам сексссссссссс

Ке пукне бато од мака кога ке му кажам :je: :je: :je:

dungeon master напиша:
Epa EKO 1 zemi si go macenceto u krevet i svrsena rabota:sekss: :sekss: :sekss:

Пробав еднаш.... ама мачето ме изгреби кај ПИЛЕТО и после не можев да мочкам... ме печеше.... и кога отидовме со тате на лекар тие ми рекоа да ги сечам ноктите мои..... а на мачето не му направија ништо... и оттогаш сум и љут :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

Eko1 напиша:
Каде е таа ТЕТАТА што знаеше што е секс..... јас сега ете гледам на кабловска..... и ми се тресат нозете.... сега треба да го чепкам ПИЛЕТО?..... ке дојде белото.... така?

Јупиииииииии ке имам сексссссссссс

Ке пукне бато од мака кога ке му кажам :je: :je: :je:

Не бе дете ... не се вика секс кога ти доаѓа белото уз гледање тв ... тоа е друг термин ... утре продлжуваме, ќе дознаеш и за тоа.
Маце ... гајле ти е какви сме ... кој не мрзи деца од Еко да има!:pos: :pos: :aplauz:

Ако - Какви и да сме : за нас сме. Потврдуем и ја : кој не мрзи од Еко деца да има! :star:

Не Маро - за секс е потребно бело и мало. Маче ли ќе да е, друго ли нешто ќе да е : не знам. Ама сепак треба нешто. :star:

MarthaGraham напиша:
Значи за добар секс потребно е Мочало и Маче.
маро мори ме остај мене да спијам ти пак на сексо му се врати..

остај ме спијам

divine напиша:
Не бе дете ... не се вика секс кога ти доаѓа белото уз гледање тв ... тоа е друг термин ... утре продлжуваме, ќе дознаеш и за тоа.
Маце ... гајле ти е какви сме ... кој не мрзи деца од Еко да има!:pos: :pos: :aplauz:

Како се вика тоа?.... јас сега не можам да спијам.... сакам да знаммммм

И како тетке деца од мене.... јас не сум ШТРК.... како така :lud: :lud: :lud:

MarthaGraham напиша:
Значи за добар секс потребно е Мочало и Маче.
Не, не ... за добар секс потребни се мочало и мочалка.:star:

Macedalien напиша:
Не Маро - за секс е потребно бело и мало. Маче ли ќе да е, друго ли нешто ќе да е : не знам. Ама сепак треба нешто. :star:

:ija: Никако мало!

Eko1 напиша:
Како се вика тоа?.... јас сега не можам да спијам.... сакам да знаммммм

И како тетке деца од мене.... јас не сум ШТРК.... како така :lud: :lud: :lud:

Уште те лажат комунистите?
Тетино, деца со штрк не се носат ... :sekss: :kez: :kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom