Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе. Ја барам Кајгана да издаде книга на темава, не е битно кој ќе биде авторот, може и од сите што имаат искуство да се собере по нешто и да се издаде, нешто како Прирачник за неискусните форумџии. Видете колку страни изнапишавме и ништо... тоа значи дека сексов е многу покомплексна тема и бара сериозен пристап. Или ако има некој што размишља да запише докторски студии нека ја обработи темава.
Инсистирам пошто сакам прво теоретски да се потковам, за да не се брукам пак како сега со клатењето.

Сакате хинт? Еве да ви помогнам со нешто ... сте го слушнале муабетот "кому му е поубаво, на ушето или прстот"? Демек кога чешате уво де ... блиску е ова до сексот само со различни органи ...:kafe:

Маце жал ми е ама веќе избрав тема секс со два различни пола , мислам дека има други што се заинтересирани за твојот смер (секс со два исти пола)

divine напиша:
Сакате хинт? Еве да ви помогнам со нешто ... сте го слушнале муабетот "кому му е поубаво, на ушето или прстот"? Демек кога чешате уво де ... блиску е ова до сексот само со различни органи ...:kafe:
да се чешаме за прсто значи?:kez:

стој се,,,јавајне чешајне.. ја појма неам.. ја одмарам малце.. ова сексов мнгоу мачна работа... башка то и мара одмара па нема смисла сам да се клатам во слама

Vlad II Draculea напиша:
да се чешаме за прсто значи?:kez:

Н'ц ... слично е на тоа, со различни ограни ... со тие што ги имате меѓу нозе ... твојот орган би бил прстот, а на момата уво. Напредуваме?:star:

Vlad II Draculea напиша:
а мор сексачке се сексап ти или филозофи продаваш бетар од компифкана си станата та му бај така на комшијата..

тукку шо вика бацилон некој вид спорт... а карлито рече во сеното таткому и комшифката... струмикс рече кревет..

ако кревет=слама.. клатење=спорт. татко=Ја, комшифката=мара ... треба заедно мори маро да се клатиме ја и ти.. да се јаваме/// ама сега проблем е кој јава прв.. ја или ти???

Ти викам Влад ти работи тебе кликерот... почна да ги спајаш работите. Јавање а? А ШТО треба да јавам? Тебе да те јавам? Па не си коњ да те јавам.. многу перверзна работа ова сексов бе. А кога ќе те јавнам кај ќе ме носиш?

divine напиша:
Н'ц ... слично е на тоа, со различни ограни ... со тие што ги имате меѓу нозе ... твојот орган би бил прстот, а на момата уво. Напредуваме?:star:
мислиш мочалото...

мори маро, ај мори уште еднаш да пробаме да се јаваме ко шо вика дивне? мош сеа че се погоди? демек ја мочалово кај тебе вмочало.. вака и ја мом да те јавам а и ти мене.. че се менуваме на полпат.. ама поубо всено да останиме

MarthaGraham напиша:
Ти викам Влад ти работи тебе кликерот... почна да ги спајаш работите. Јавање а? А ШТО треба да јавам? Тебе да те јавам? Па не си коњ да те јавам.. многу перверзна работа ова сексов бе. А кога ќе те јавнам кај ќе ме носиш?

Ajde sea i bareback pocnavte :ija:

Bacillus gagous напиша:
Маце жал ми е ама веќе избрав тема секс со два различни пола , мислам дека има други што се заинтересирани за твојот смер (секс со два исти пола)

Iako si ostanav neeben :cry: postuem :cuc:

Vlad II Draculea напиша:
мислиш мочалото...

мори маро, ај мори уште еднаш да пробаме да се јаваме ко шо вика дивне? мош сеа че се погоди?

Мх, мх, мх бинго! Е сега ... уште едно нешто пред да пробате ... мочалото мора да ти биде баш во форма на прстот ... исправено, стројно за да може да почеша ... се снаоѓаш?:sekss:

Vlad II Draculea напиша:
мислиш мочалото...

мори маро, ај мори уште еднаш да пробаме да се јаваме ко шо вика дивне? мош сеа че се погоди? демек ја мочалово кај тебе вмочало.. вака и ја мом да те јавам а и ти мене.. че се менуваме на полпат.. ама поубо всено да останиме

Da da poubo vseno ostanete oti ne bivet da se mocate popat! :star:

Macedalien напиша:
Da da poubo vseno ostanete oti ne bivet da se mocate popat! :star:

Ау убаво ме потсети ... Влад, пробајте кога нема да ви се мочка, дека кој ќе ви гледа гревови:pos: :pos: :pos:

divine напиша:
Мх, мх, мх бинго! Е сега ... уште едно нешто пред да пробате ... мочалото мора да ти биде баш во форма на прстот ... исправено, стројно за да може да почеша ... се снаоѓаш?:sekss:
ами то стој така от ко ни рече.//./ т.е. мара ко ги турна гајчите.. ама тешко вака да се моча чоек бербат че ја напрам.. ама нетреба да се мочаме некако само да се клатиме.. пошо не ми се моча баш ми игра срцево сеа нешо..
Абе баш ко пијанство ама различно

Vlad II Draculea напиша:
мислиш мочалото...

Ааааа... мислам дека почињам да сваќам... значи МОЧАЛОТО е тоа што има главна улога во сексот. Можеме да напраиме игра на асоцијации
сено - спорт - уво - прст - јавање = мочало
Значи требало однапред да те јавнам.... хм... а нема да ми смета твоето мочало? нема да можам да се клатам многу налево и надесно.

е па че се клатиш напред назад де, сега ако е вака можиш и горе долу да се клатиш... ај че пробаме.. ама ко да ми се заарни мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom