- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да се чешаме за прсто значи?:kez:divine напиша:Сакате хинт? Еве да ви помогнам со нешто ... сте го слушнале муабетот "кому му е поубаво, на ушето или прстот"? Демек кога чешате уво де ... блиску е ова до сексот само со различни органи ...![]()
Vlad II Draculea напиша:да се чешаме за прсто значи?:kez:
Vlad II Draculea напиша:а мор сексачке се сексап ти или филозофи продаваш бетар од компифкана си станата та му бај така на комшијата..
тукку шо вика бацилон некој вид спорт... а карлито рече во сеното таткому и комшифката... струмикс рече кревет..
ако кревет=слама.. клатење=спорт. татко=Ја, комшифката=мара ... треба заедно мори маро да се клатиме ја и ти.. да се јаваме/// ама сега проблем е кој јава прв.. ја или ти???
мислиш мочалото...divine напиша:Н'ц ... слично е на тоа, со различни ограни ... со тие што ги имате меѓу нозе ... твојот орган би бил прстот, а на момата уво. Напредуваме?:star:
MarthaGraham напиша:Ти викам Влад ти работи тебе кликерот... почна да ги спајаш работите. Јавање а? А ШТО треба да јавам? Тебе да те јавам? Па не си коњ да те јавам.. многу перверзна работа ова сексов бе. А кога ќе те јавнам кај ќе ме носиш?
Bacillus gagous напиша:Маце жал ми е ама веќе избрав тема секс со два различни пола , мислам дека има други што се заинтересирани за твојот смер (секс со два исти пола)
Vlad II Draculea напиша:мислиш мочалото...
мори маро, ај мори уште еднаш да пробаме да се јаваме ко шо вика дивне? мош сеа че се погоди?
мори маро, ај мори уште еднаш да пробаме да се јаваме ко шо вика дивне? мош сеа че се погоди? демек ја мочалово кај тебе вмочало.. вака и ја мом да те јавам а и ти мене.. че се менуваме на полпат.. ама поубо всено да останиме
Macedalien напиша:Da da poubo vseno ostanete oti ne bivet da se mocate popat! :star:
ами то стој така от ко ни рече.//./ т.е. мара ко ги турна гајчите.. ама тешко вака да се моча чоек бербат че ја напрам.. ама нетреба да се мочаме некако само да се клатиме.. пошо не ми се моча баш ми игра срцево сеа нешо..divine напиша:Мх, мх, мх бинго! Е сега ... уште едно нешто пред да пробате ... мочалото мора да ти биде баш во форма на прстот ... исправено, стројно за да може да почеша ... се снаоѓаш?:sekss:
мори маро, ај мори уште еднаш да пробаме да се јаваме ко шо вика дивне? мош сеа че се погоди? демек ја мочалово кај тебе вмочало.. вака и ја мом да те јавам а и ти мене.. че се менуваме на полпат.. ама поубо всено да останиме