Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
абе ко да ви се заарни на вас занчи блиску ќе да сте пошто сеа прочитав дека тоа сексо многу бил интересен и причинувал задоволство,
задоволни ли сте?

Е браво за темава ептен е трилер, до крај не знаев што е секс и не очекував ваков крај. :aplauz: Малце бев скептична дека ептен ме изненади ова со мочалото. Све очекував ама дека мочалото е главно во сексот не очекував!! Сепак значи имало пустото и поблагородна функција од мочкање.
А сега веќе не е лошо клатењево... сваќам тоа што опишуваа овие поискусниве со звуците и слично. Сексов е дефинитивно боље него да си пијан. Мислам дека од сега помалце ќе пијам а поише ќе се сексам.
Браво ма Дивне, најдобра учителка :pehar:

Vlad II Draculea напиша:
е па че се клатиш напред назад де, сега ако е вака можиш и горе долу да се клатиш... ај че пробаме.. ама ко да ми се заарни мене

Pazi dan se skrsi nesto ko ce se klatit! :star:

Значи Половиот однос е мејџумочалнопредметна врска на два СЕСКА*. При кој чин треба да се клати, јава, склекачи чоек. Можна е употреба на „маргарини” од аптека, али најважно е да се има стационирано едно место соба, пошо јавајне не се мисли на транспорт. Како предуслов се бара соблекување на гајчите за да настами мејџумочалниот контакт. Немет голема врска сексо со пијајне... ама би се сексал и пијан не велам не

Во глобала нешто ко деца праејне. Само ова бара појче енергија

*(шо од странцки значело пол и зато името накратко е СЕКС)

Владе Дркуло
и
Мара Града
советувани од Дивне

MarthaGraham напиша:
Е браво за темава ептен е трилер, до крај не знаев што е секс и не очекував ваков крај. :aplauz: Малце бев скептична дека ептен ме изненади ова со мочалото. Све очекував ама дека мочалото е главно во сексот не очекував!! Сепак значи имало пустото и поблагородна функција од мочкање.
А сега веќе не е лошо клатењево... сваќам тоа што опишуваа овие поискусниве со звуците и слично. Сексов е дефинитивно боље него да си пијан. Мислам дека од сега помалце ќе пијам а поише ќе се сексам.
Браво ма Дивне, најдобра учителка :pehar:

:pos: :pos: :pos:
Ајде сега по дома, утре за организмот (правилно: оргазам) ќе општиме ... ко ќе преспиете еднаш многу појасно ќе ви се гледаат работите!
Умрев од смеење, ќе ви си заминам и око не ми трепнува појќе!
:pos::pos::pos::pos::pos:

Бате и тате заспаа..... јас ке гледам малку секс.... и после....? Девојката не е до мене да и го фрлам тоа белото :icon_mad: .... збунет сум сега :icon_mad:

Eko1 напиша:
Бате и тате заспаа..... јас ке гледам малку секс.... и после....? Девојката не е до мене да и го фрлам тоа белото :icon_mad: .... збунет сум сега :icon_mad:

Ајде и ти на лечење ... треба ли да спијам јас вечерва? Мамата:star:
:smeshko: :smeshko: :smeshko: :smeshko: :smeshko:

Eko1 напиша:
Abe lesno im e na tie sto gi ceka grav doma, nego ti pazi so toaletnata :):):)

Vlad II Draculea напиша:
Значи Половиот однос е мејџумочалнопредметна врска на два СЕСКА*. При кој чин треба да се клати, јава, склекачи чоек. Можна е употреба на „маргарини” од аптека, али најважно е да се има стационирано едно место соба, пошо јавајне не се мисли на транспорт. Како предуслов се бара соблекување на гајчите за да настами мејџумочалниот контакт. Немет голема врска сексо со пијајне... ама би се сексал и пијан не велам не

Во глобала нешто ко деца праејне. Само ова бара појче енергија

*(шо од странцки значело пол и зато името накратко е СЕКС)

Владе Дркуло
и
Мара Града
советувани од Дивне

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ете пристојна дефиниција. Башка проверено, кажано од искуство.
Така, викаат после секс било послатко спиењето. Ја идам да спијам, а ти Влад пошо те глеам уште си пун енергија, а сега и знаеш како треба, продужи да ги едуцираш и да практикуваш секс со форумџииве. Утре коа ќе се вратам сакам да научам нови работи за сексот.:je:

A ti DIVINE si single ili ne, izvini ja sum nov ovde, vie gledam sve ste povrzani, sve si snaete

Тета Анкица кошивката ме учеше дека најубаво ако не ми е девојката тука до мене да и го фрлам белото на градите за после млекцето од градите да и е бело тогаш да го фрлам белото на плочките од WC-то дека полесно се чистело а еднаш мачето Кики го лижеше плочките и ништо не остана за чистење и такаааа....

MarthaGraham напиша:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ете пристојна дефиниција. Башка проверено, кажано од искуство.
Така, викаат после секс било послатко спиењето. Ја идам да спијам, а ти Влад пошо те глеам уште си пун енергија, а сега и знаеш како треба, продужи да ги едуцираш и да практикуваш секс со форумџииве. Утре коа ќе се вратам сакам да научам нови работи за сексот.:je:
влад сеа си легнува вкревет.. ај мори пак да се исексаме уше еднашка пред спијајне или те боли глата???

уствари немет врска ај утре пак. секој од гратските шо знај како ода работите нека попрај муабет вечерва

dungeon master напиша:
A ti DIVINE si single ili ne, izvini ja sum nov ovde, vie gledam sve ste povrzani, sve si snaete

Со сите сум, не сум сингл ... барем тоа се гледа одма иако си нов член:star:

divine напиша:
Со сите сум, не сум сингл ... барем тоа се гледа одма иако си нов член:star:

Da - definitivno se gleda oti site nie sto pisuvame na temava (ne) sme so site vecerva ama aj :pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom