Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
Macedalien напиша:
Сакам за белото на мачето да ми одговорите. Пилето на Еко и мочалото на влад го одговоривте ама белото на мачето не го одговоривте :pishtoldz

Држ хинт ... кога сакаш да јадеш сладолед сред зима, и толку многу ти се јаде што почнуваш да го осеќаш во уста како ти се топи ... тоа чувство ти е преубаво па и лиги почнуваат да ти течат ... е тоа белото е сличен производ од пилето :kafe:

Macedalien напиша:
ЛажгОООООООО појќе ми стојт :pos:

Јас сум мало детенце што ме карате сите!.... јас само сакам земам еден секс и да се фалам утре на учителката.... граматика учиме другата година ние а и бато рече дека ако сакам можам да речам и лажга ако сакам..... е БАТО мој не знае? :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

јас па прочитав дека задоволството е е правопропорционално со техниката и со средна та големина , али не сум сигурен на која големин ова се однесува , наголемината на сексот или просторот во кој е тој присутен

Macedalien напиша:
Сакам за белото на мачето да ми одговорите. Пилето на Еко и мочалото на влад го одговоривте ама белото на мачето не го одговоривте :pishtoldz

Белото на мачето е природен производ од мочалото на Влад и пилето на Еко.

dungeon master напиша:
O eko ako ti dojde bebeto koga ce ti se pojavat vlaknencata si go naebal

Вака сеа :
мачето има бело
еко има пиле
влад има мочало
марта има мочалка
дивајн има штрк
мастеров има бебе
ја имам рицинус

сите имаат по нешто ама на крај сите неебани ќе си останиме :cry:

KALIMERO!!!

Bacillus gagous напиша:
јас па прочитав дека задоволството е е правопропорционално со техниката и со средна та големина , али не сум сигурен на која големин ова се однесува , наголемината на сексот или просторот во кој е тој присутен

Леле и втор њутнов закон измешаа овде :pos: :pos: :pos:

Мачето лошо..... мачето гребе.... лошо маче.... лошо.... што убаво и ја згази чичко Митко со точакот но таа пак стана.... имала 9 животи... којзнае колку секс има земено за 9 животи и мене не ми даде еден туку ме гребече на пилето..... го мразам мачето :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

Eko1 напиша:
Мачето лошо..... мачето гребе.... лошо маче.... лошо.... што убаво и ја згази чичко Митко со точакот но таа пак стана.... имала 9 животи... којзнае колку секс има земено за 9 животи и мене не ми даде еден туку ме гребече на пилето..... го мразам мачето :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

Колку ретардирано звучиш ти ...:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

пробај со кученце може кученцето нема да те гребе, па мораме да експериментираме за да дознаеме

Абе шо мешате мачиња кучиња... чекајте не сме стигнале до таму, пробајте прво со луѓе. :pos::pos::pos:

Bacillus gagous напиша:
пробај со кученце може кученцето нема да те гребе, па мораме да експериментираме за да дознаеме

:ija: :ne:

Немој кучки оти касаат! :star:

divine напиша:
Колку ретардирано звучиш ти ...:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ретардирано?.... и тоа во сексот?... леле колку многу убави работи учам јас од сите вас тетки и чичковци.... ама и од БАТЕ учам многу.... и учителката ми е добра многу.... има големи гради.... сакам да и пуштам бело....:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Macedalien напиша:
То му доџе као бело месо? :raz:

Толку многу исецкано што преминува во течност ... оттука се муабетите дека е доста хранливо!

добро а тоа белото само онака ради визуелен ефект е или има некоја функција
мислам да хранливо е али то значи дека треб да го јадеме или има друга функција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom