Мултитаскинг при водење љубов

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Во работата можеш да уживаш, ал што знам... можда мене не ме бива за мулти таскинг, па ако се препуштам на уживање во тоа што го прави партнерот-не ми иде во мојата работа и обратно. :pos:
Инспириран од овој цитат погоре пишан во темата за позата 69, ми текна да го поставам следното прашање. Дали при сексуалниот чин или предиграта, се нафаќате да играте повеќе од една улога? Пример: кога женското ве задоволува вас орално се трудите и вие да ја стимулирате неа на некој начин? Или можеби тоа го сфаќате како напор и не го практикувате, туку само сте сконцентрирани стриктно на тоа да ве задоволат, па после некое време вие да ја/го задоволите партнерот?

И кое е задоволството да лежиш како мртов коњ и да те работат?Затоа после луѓето си бараат швалери и швалерки:icon_lol:

И кое е задоволството да лежиш како мртов коњ и да те работат?Затоа после луѓето си бараат швалери и швалерки:icon_lol:

Егоисти.

Мислат дека услуга ни прават со тоа што ќе стенкаат.
doublefuck.gif

Кога сум со тип шо го сакам, и еднострано задоволување (читај blowjob) ме праи среќна, т.е неговото задоволство ми причинуе подеднакво задоволство.

Кога сум со тип кој нешо не ми значи баш, и на трепавици да дуби у обид да ме задоволи, џабе е.

Кога сум со тип кој нешо не ми значи баш, и на трепавици да дуби у обид да ме задоволи, џабе е.
A зашо би била со некој шо не ти значи? :kesa:

A зашо би била со некој шо не ти значи? :kesa:
:icon_lol:

За тоа треба да отупам со лична психо-анализа која нема место на темава...али накратко, ради надежта дека самиот секс ќе напраи да се осеќаш боље у вези себе...but, it doesn't.

Добро мултитаскинг и поза 69.
Вака имам слушнато приказна за тип правел палачинки, а девојката негова долу на колена :). Е сега знаете како оди со палачинките ги меткал типот од тавче во воздух, арно ама една промашил и не ја дофатил со тавчето па се залепила на вратот од девојката. Е сега жешка палачинка врз вратот предизвикала моментална реакција и силно му го загризла пенисот, потоа наредна реакција била со тавчето врз нејзина глава. И на крајот двајцата имаат завршено во болница со сериозни повреди. Така премногу глупости не чини ќе се повреди човек :toe:

Вака имам слушнато приказна за тип правел палачинки, а девојката негова долу на колена :). Е сега знаете како оди со палачинките ги меткал типот од тавче во воздух, арно ама една промашил и не ја дофатил со тавчето па се залепила на вратот од девојката. Е сега жешка палачинка врз вратот предизвикала моментална реакција и силно му го загризла пенисот, потоа наредна реакција била со тавчето врз нејзина глава. И на крајот двајцата имаат завршено во болница со сериозни повреди. Така премногу глупости не чини ќе се повреди човек :toe:
Ова домаќинско/папучарска верзија на 69 а?

Ова домаќинско/папучарска верзија на 69 а?

Човек, само домаќинска, од кај ја извај папучарскава верзија... :)

Ам не дека не сум пробал да сум сконцентриран на то, ама некако не ојт таа работа. Или до мене е проблемот, па не знам да се сконцентрирам, или таа беше многу добра, па ми го зеде умот... Како и да е, јас би да една работа во едно време...

Е, ми се десе еднаш, да ми е така малку досадничко во теков на... ова де, да не сум безобразен, и во позадина си свиреше Scorpions - When the smoke is going down, а мене таа една од така посаканите песнички, и додека она над мене, јас си подпевнував... да видиш чудо, ми се нафура ептен, си зеде тоа парталите, и ми рече да не ја барам... и јас, фин дечко, ја послушав... Ам, шо да прам, кога ја сакам песната? :kesa:

едит: мултитаскинг бре... ко ќе ти дојдам, ќе те бијам за насловов :))))))))))))))

Кире па тоа е прав мултитаскинг.Мене ме имаат фатено како гледам фудбал додека еб... Ништо страшно,се дешава јбг,само да не ти стане навика

Инспириран од овој цитат погоре пишан во темата за позата 69, ми текна да го поставам следното прашање. Дали при сексуалниот чин или предиграта, се нафаќате да играте повеќе од една улога? Пример: кога женското ве задоволува вас орално се трудите и вие да ја стимулирате неа на некој начин? Или можеби тоа го сфаќате како напор и не го практикувате, туку само сте сконцентрирани стриктно на тоа да ве задоволат, па после некое време вие да ја/го задоволите партнерот?

задоволство е да пружиш задоволство....обострано:toe:

а некогаш и јас сум само орално активен:kesa:

оти инаку не ми е возбудливо....онака животински...малце човечки секс:toe:

да од глупости се повредува...ама од кај ова жити се дај извор!!!!
абе ајде!!!!

да не биле јајца....на око:pos2::pos2:

Пошто човекот е еден, а не двајца во еден, нема реален мултитаскинг туку попрво би рекол мултитридинг на процесите. Механички објаснето :)

Мултитаскинг!?:nenene:Прво он работе ја одмарам после ја одмарам он работе.Не бе се шалам.Не знам, многу ми е поарно наизменично да си се задоволуваме:back:

Пример: кога женското ве задоволува вас орално се трудите и вие да ја стимулирате неа на некој начин? Или можеби тоа го сфаќате како напор и не го практикувате, туку само сте сконцентрирани стриктно на тоа да ве задоволат, па после некое време вие да ја/го задоволите партнерот?
Што има тука да се спомнуваат зборови како „напор“, „трудење“ и сл.?
Зависи од позата, но и кога уживаш додека те задоволува, без да си свесен може да ти дојде да пуштиш рака и да го стимулираш партнерот. Муабетот ми е дека не мора да му ја мислиш, едноставно ти доаѓа да го/ја допреш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom