69-ка

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
М? :smir::smir:
Дали се согласувате со мене дека позата 69 е една од најдобрите пози за време на сексот?
Според мене тоа е многу шмек момент. Уметност :)
Доколку не ви се допаѓа...зошто не ви се допаѓа? Познавам луѓе коишто не сакаат 69.
Колку ја практикувате 69-ката за време на сексот?
Дали повеќе сакате класичен орален секс? Еден ужива а другиот "работи". Или па сакате повеќе паралелно "работење" ?
Повелете форумџии....
П.С. Знам дека жените ќе се мислат дали да пишуваат на темава за да не ги сметаме за вакви или онакви. Жени...темава е од шмекерот :) Причина плус да не се срамите и да пишувате за вашите искуства со 69ка и мислењето за 69ката воопшто
Шмек ;)

69 сакс. Не знаеш дал да уживаш ил да работеш. :toe:

69 сакс. Не знаеш дал да уживаш ил да работеш. :toe:

Ќе уживаш у работата :)

Поштуем стварно, имаш онака две у едно и уживаш во моментот (баш ко Нескафе:))

Ќе уживаш у работата :)

Поштуем стварно, имаш онака две у едно и уживаш во моментот (баш ко Нескафе:))

Во работата можеш да уживаш, ал што знам... можда мене не ме бива за мулти таскинг, па ако се препуштам на уживање во тоа што го прави партнерот-не ми иде во мојата работа и обратно. :pos:

Лично ми се бендисува. Има и варијации: кој ќе биде горе, а кој долу, може на страна, па може странично тркалање... Како што Шмекерот рече: уметност. :helou:

Стварно кај жените секогаш(скоро секогаш) се јавува такво чувство.Дали да ужива или да работи.Е ај тука да те видам,по тоа се гледа колку знае цурата да направи баланс на работите општо онака во животот,не само во сексот. :smir:

Дефинитивно за 69! Дупло задоволство бе луѓе! Се знај дека и машкото и женското ќе работат ама и 2та ќе уживат. За мене нема поубо од то :icon_bigg царски. Значи јас знам да напрам баланс? Хихихи:je:

најдоброто нешто за предигра....дабл филинг и после тоа се мава неверојатен :sekss:

Има теми за секс пози,но оваа нека оди како посебна,бидејќи шмекеров е во елемент:)
Убава поза за заедничко уживање.

Апсолутно, ја обожавам оваа поза. Една од најдобрите, ем уживаш ем правиш и она да ужива и ако се занесете можете двајцата во исто време да доживеете оргазам:vozbud:

Не ми е нај нај, али добра е. :smir: Обострано уживање.

Мислам дека премногу е на цена 69.

Инаку, супер е да ... На крај краева кога се работи за секс да не одбиете некоја поза случајно ? :helou:

Никогаш не сум ја практикувала оваа поза пошто ми е многу одвратно ко ке ми текнит кај му е на машкиот носот пикнат....:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom