Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Се спушти ќе почнам да ја играм за брзо време, само да најдам малце време. Појма немат реченицава, ама касно е не ми замарајте :pos2:

Добро бе што се деси со играва? ке излага за пц или јас нешто не сум во ред :)

Абе како завршува овој првиот дел? :) Прошетав секаде гледав на јутуб објаснувања за знаците и..... После тоа ништо нема???

ја свртев за два дена... многу ме курчи што јаките игри имаат краток крај, COD MW истотака...

ја свртев за два дена... многу ме курчи што јаките игри имаат краток крај, COD MW истотака...
Па играј ја со мерак..исполнувај дополнителни мисии,зимај ги пердувите на орлите,играј си со темпларите мора ли одма да се сврти.:toe::)

Шо бе искочена е двојкава? Зашо не ја глеам по торенти?

На 5 март излага и за PC (поточно за во Европа) така да околу 10-15 март би требало да има соодветна верзија по торенти...после COD MW2 и од оваа игра очекувам многу

Па играј ја со мерак..исполнувај дополнителни мисии,зимај ги пердувите на орлите,играј си со темпларите мора ли одма да се сврти.:toe::)

со мерак ја играв бе, ги пљачкав сите, ги кољав темпларите баш асасински со прикривање... али ипак кратка е... не ми е јасно само едно, тоа кога со вујко му у подрумот се симнаа, нели имаше еден аутфит(вајда тој е најакиот армор) како можам да го зеам, и нели кај статуите имаше некој плочи па чекав тие да се вклучат у мисиите али ништо.. .

и таман дочекав РИМ да го отворам коа глеам нема мисии, the fuckin end :wtf:

иам само една забелешка, зашо неможе прикриено да се оди, онака наведнато ко на кантерот со шифт :)

со мерак ја играв бе, ги пљачкав сите, ги кољав темпларите баш асасински со прикривање... али ипак кратка е... не ми е јасно само едно, тоа кога со вујко му у подрумот се симнаа, нели имаше еден аутфит(вајда тој е најакиот армор) како можам да го зеам, и нели кај статуите имаше некој плочи па чекав тие да се вклучат у мисиите али ништо.. .

Па треба да ги најдеш тие плочите од статуите што се за да го земеш арморот. 6 плочи има.

Па треба да ги најдеш тие плочите од статуите што се за да го земеш арморот. 6 плочи има.
Armor of Altair-Најдобриот армор во играта.Изгледа премногу асасински со него:drk::pipi:Иначе еве еден извор каде се објаснува како да се земат глајфови,блабла..
http://wikicheats.gametrailers.com/index.php?title=Assassins_Creed_II_-_PC_PS3_XB360/Collectibles

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom