Сексуални тајни - со кого ги споделувате најчесто?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Со кого најчесто ги споделувате вашите сексуални тајни?

• Со родителите

Гласови: 0 0,0%
  • Со најблиските пријатели

Гласови: 33 46,5%
  • Со колегите

• Со форумџии (или други виртуелни пријатели)

• Со никого (освен со партнерот)

Гласови: 33 46,5%
  • Со сите, ич не ми е гајле. Немам тајни.

Гласови: 5 7,0%

• Вкупно гласачи
    71

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.336
Поени од реакции
34.802
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Со кого најчесто ги делите вашите сексуални тајни?

Со кого највеќе може да бидете отворени кога станува збор за приватни работи од типот на: бројот на партнери, првиот сексуален однос, за тоа дали мастурбирате, колку често и слично...?

Дали сте отворени со пријателите во врска со овие работи, или пак мислите дека едноставно тоа не би требало да ги засега нив? Дали сметате дека е добро, на пример, вашите родители да ги знаат овие работи?

Дали мислите дека е подобро да не се чуваат никакви тајни поврзани со вашиот сексуален живот, или да се чуваат најдобро што може? Како ги избегнувате непријатните ситуации, со молчење или со искреност?

Сексуалниот живот го одвојувам од социјалниот живот.
Немам тотално никаква потреба да ги искажувам горенаведените случувања со моите пријатели , родители и сл.
Може да се каже дека сум бајаги затворен на таа тема...

Исклучиво со мојот дневник (розева корица, златно катанче и розево пенкало со пердувчиња на врвот...тоа е THE diary:wub:)

Srsly, освен со сексуален партнер(и тоа не баш со секој), со никој друг не ми е удобно да ги споделувам деталите за мојот сексуален живот. Да зборам општо за секс и такви ствари, не ми е проблем, али кога ќе дојде ред да зборам конкретно за мои искуства, онда не можам, и почнувам да го вртам муабетот на шала, да станувам саркастична...било шо што ќе ја тргне темата од "дневен ред".

Истото важи и обратно, односно не ми е пријатно и кога друг ми изнесува детали за своите XXX приказни. Едноставно, не сакам да ги слушам.

Зошто и дали е тоа ок, не знам...само знам дека штом муабетот за секс стане ептен личен, односно штом почнат да се спомињаат конкретни особи, пози, дешавања, мене ми е непријатно.

За некои сексуални тајни најдобро е да не знае никој. Но најголем дел, од тоа со која си бил вечерта, па дека ти "дала" уште на првата вечер кога излеговте, некои мајтапи во врка со излегувањата најчесто го споделувам со пријателите.

Кога се работи за посериозна врка не е лошо да откриеш колку парнери си имал до тогаш, кога и со кој ти било првото сексуално искуство...

со сексуалниот партнер и со најдобриот другар - понекогаш
некогаш и со пријатели, ама никако не се спомнува конкретно име и конкретно место што може да оддаде тајна
многу пати се покажало дека ја чувам тајната подобро од женското, но мене не ми смета ако некој друг знае дека сум имал односи со некоја, кријам чисто ради дискреција, но ако она сака некој друг да дознае тоа е веќе нешто друго, најчесто таа им кажува на „најдобрите“ нејзини другарки, а тие на нивните најдобри другарки и така тоа од тајна станува трач на кој јас му правам „десен клик -> ignore“:toe:

Некогаш молчам и си кажувам дека тоа е моја интима и не одговарам, а некогаш сум искрена. Зависи од муабетот или од прашањата.
Во детали не навлегувам никогаш, не ме ни интересираат детали од сексуалниот живот на други лица и не ни кажувам свои, а за основни работи може да споделам. Секако тоа пред најблиските неколку другарки и лица кои ги сметам за блиски и во кои имам доверба. Сепак тие се премалку. Тие работи се интимни и приватност, нема потреба за споделување со секого и нема потреба за споделување на се и сешто. Со партнерот разговарам на таа тема.

Не ми е проблем со никоја да ги споделам :) Ако таа сака да сподели со мене. Плус тоа не се страшни и за мене ништо не е страшно.

Најчесто со двете најдобри другарки...имаме обичај се да си кажуваме така да не ни е никаков проблем да споделуваме и вакви тајни(кога ќе размислам најчесто и за тоа зборуваме :) ).
Освен со нив и со партнерот некако не ми е баш најпријатно пред секого да зборувам до детали за мојот сексуален живот.

некои сексуални тајни со партнерот, некои поопшти работи со братучедата но во детали не навлегувам ни па ме интересираат на другите

Да си остане во фамилијата хехехехех

Најчесто со сестра ми . . . :baeh:

Па најчесто ги споделувам со блиските другарки. Си даваме совети и слично :pipi:

Za mojata intima znae samo mojata devojka so nea sum otvoren 101% drug nikoj so nea se si kazuvam i znam deka ke ostane se vo nea ja obozavam :smir:

Не зборувам многу многу интимна работа тоа е :raz:.
Некни ми се случи на пијанство да избрблам нешто, им велем таа што стоеше до мене за газ ја фатив и ми се насмеа, после само си ја пуштив раката и самата си го местеше задникот. Па ми велат само кога сум пијан кажувам такви работи, и така е нема тајни меѓу мене и блиските другари, а кажав готово сите знаат. Затоа виде не виде, слушна не слушна :pipi:.

Јок бе... не кажувам на никој. Сега можеби ке кажам некој ептен мал дел на пријателите, но да застанам и да правам ретроспектива.... нема шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom