Премиер Лига на ТВ СИТЕЛ

• Креатор на темата Креатор на темата MilaMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ич, ама ич не е за радување.:(:(:(

Не верувам дека ќе се сведе ова на Боше и другар му неукиот. Мислам дека ќе мора да повлечат бар еден коментатор од А1 за оваа работа. Иначе наебавне сите.

Додека тераа шпанско не ми сметаа пошто тоа и така ради реда гледам, ама еии замислете го Бошко во полн ефект и со цел сјај на Манчестер-Ливепул :icon_lol:

Ова додуша не е таков проблем каквов што е Лига Шампиони на Канал5. Мислам дека МТВ како национална телевизија не смееше(или во ограничен мал број) да пушта реклами пошто приходите и се од даноци бла бла.
Канал5 како приватна ќе ни ебе мајката додека не си дојде на свое со оваа работа. Ќе не умрат со летачки рекламички доле у ќошот, реклами за време на фаули и чудни сплит системи.
Башка и коментаторите им се непара умрени, гледав Куп Уефа многу без емоции ми се видоја некако.

А А1 што ќе пренесува??Бундес лига..

Што се случува со А1? Сите преноси ги изгубија и лиценци ги изгубија. Дали нешто друго планираат или пак им секнаа парите од рекламите? Стварно што се случува со А1?! Сител - Премиер Лига? Не гледам. Тоа е најсигурно.

Игор4енце уште не ти пиша ? :)

Не врати... А едвај чекам да вратит, то ми е единствена надеж дека ќе гледам фудбал ко чоек, или да потврдам дека човекот сфарно појма од фудбал немат.

Зарем уште чекаш потврда дека појма нема? :) Lloyd од Глуп и Поглуп подобро ќе се снајде во улога на коментатор.

Откако прописно го уништи шпанското првенство до степен сите што немаат кабелска да престанат да го гледаат, сега ќе се снима вториот филм: Igorce takes on Premier :). Да е жив и здрав, тој е единствената причина поради која ставив кабелска, после две кола од европското во ракомет, за да го догледам на раат ко човек...

Иначе кој нема претстава за што се работи (бидејќи е филмски форум и не пратат сите спорт), може да види preview тука :)

По SURVIVOR и Премиер лига се сели на Сител. Информацијава е свежа. Штотуку ја прочитав...

Еве ви линк

http://www.backstage.com.mk/daily/premier-liga-eskluzivno-na-sitel

Поздравац:baeh:

Убаво за Сител. Информацијата и не е баш свежа, за А1 знаев дека ја изгубиле Премиер уште пред повеќе од недела-дена, а уште од тогаш се шушкаше дека ќе оди на Сител.
btw, ако сакаат да придобијат гледачи прво ќе мора да го исфрлат Игор од коментаторското место. :)

Канал5 како приватна ќе ни ебе мајката додека не си дојде на свое со оваа работа. Ќе не умрат со летачки рекламички доле у ќошот, реклами за време на фаули и чудни сплит системи.

Мислам дека за време на пренос на ЛШ не смее да има никакви реклами.

А А1 што ќе пренесува??Бундес лига..

Најверојатно да...

Што се случува со А1? Сите преноси ги изгубија и лиценци ги изгубија. Дали нешто друго планираат или пак им секнаа парите од рекламите? Стварно што се случува со А1?! Сител - Премиер Лига? Не гледам. Тоа е најсигурно.

Во последно време во А1 малку инвестираат, за А2 да не зборуваме.
Втората опција е дека работат на поголеми проекти, ќе почекаме до есента да видиме. :toe:

Сител имаат најсмотани коментатори:(
Ќе се намали гледаноста на Премиер Лигата

за сурвивал ако сака и на мтв нека го дават ама за ПРЕМИЕР ЛИГА ми е мака коментаторите се срање

Преместена во Фудбал, кај нас и онака нема многу да успее, а и темава е поврзана со фудбал, за коментаторот не ме интересират. А уствари, и тој е дел од пренесувањето на утакмицата, така да, ова е правиот подфорум.

Пу да ти ебам у пичку матер кој ќе го слуша Бошко и неговиот дегенерик син ја не знам...ццц

Ја имам сателитска така да не ме интересира ни Сител ни мител така од нив се откажав одамна а и вредеше помалку нервози боље се коментаторите башка која сакам ја гледам.

КОга го слушнав ова страшно се разочарав. Зашто мораше мојата омилена лига да отиде у најшабанската телевизија. Се надевам ќе има нови коментатори инаку ќе мораме да бараме алтернатива за глеање англиски фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom