Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да дека за да аплицираш,вкупниот прилив на пари во семејството не треба да биде повеќе од 12 000ден. Други услови нема. Имаше некоја статија на нет за ова,ако ја најдам ќе ја ставам да прочиташ.За апсолвентските ваучери за компјутери да не знае некој нешто , да не слушнал ?
Да дека за да аплицираш,вкупниот прилив на пари во семејството не треба да биде повеќе од 12 000ден. Други услови нема. Имаше некоја статија на нет за ова,ако ја најдам ќе ја ставам да прочиташ.
еве ја
Не знам што документи треба..ваљда дека си редовен студент и пресметка на семејниот буџет да поднесеш на факс и мислам дека до 15.11 најкасно треба да се аплицира..после си чекаш..А конкурс некаков, од кога почнува, што документи треба?!?
Инаку, мене ме интересира дали некој тука знае што е GRE test?!? Треба да аплицирам нешто и ми пратија меил со потребни работи, каде меѓу другото пишува, don't forget to include the GRE test...
дали некој знае колку поени требаат за да се запише гимназија ?undefinedundefined
Има еден тип што купува Шагринска кожа од антикварница. Она му исполнува желби, али со секоја желба кожата се намалува, а кога ќе исчезне скроз типот треба да умре. Кога ќе остане уште последната нишка се наоѓа со љубената кај него дома и у тој момент посакува она да му падне у прегратки и да го залапа, па тоа и го прави, а он умира пошто нели ја потрошил последната желба.Kje moze nekoj das mi ja preraskaze lektirata sagrinska koza kje mu bidam mnogu blagodaren![]()