Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто нема некоја соодветна тема за литературно изразување, тука ќе прашам.

Пророчица е на српски, така ми кажаа на факултетов и да не го користам тој збор (официјално). Како би било на македонски? Женски род од "пророк" значи.

Пророчица е на српски, така ми кажаа на факултетов и да не го користам тој збор (официјално). Како би било на македонски? Женски род од "пророк" значи.

Исто, пророк.

http://www.makedonski.info/show/пророк/м

itno mi treba reshenie na prasanjevo
zapisi ravenka na alkiliranje na benzen so vinilhlorid?

Ако може некој да ми помогне за семинарска "Форми на наставна работа" ?! Ви Благодарам однапред! :)

Како се вика таблото каде што ги закачуваат најуспешните ученици од некои училиште на сите времиња?

Ги има ли некој одговорите за прашањата за екстерно по математика ...за стручно образование

Дали некој може да ми помогне во врска со решавање на Лимеси со замена?

Дали смеат дали е легално од Студентски прашања за да ти издадат потврда дека си редовен студент (а си) за здравствени картони да ти бараат да уплатиш 100 денари на жиро сметката на факултетот ?

Да не ги има некој одговорите на прањањата за екстерно МАТЕМАТИКА ЗА ЕКОНОМИСТИ (редовен) // економски техничар ???

Дали некој може да ми помогне во врска со решавање на Лимеси со замена?
Кажи шо задачи :)
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 01:21 ---
Да не ги има некој одговорите на прањањата за екстерно МАТЕМАТИКА ЗА ЕКОНОМИСТИ (редовен) // економски техничар ???
Вчера ми се јавија да им ги решам прашањата, и како глуп решавав неколку саати, па решив 60-тина :)
Ама кога им кажав цена, не се ни прејавија и тука прекинав со решавање :D
Не знам дали очекуваа дека гага ќе решавам со денови. Задачите не се баш лесни, има и подолги задачи, и голем дел од материјата е опфатен во нив.

Ако не ти ги даде некој гага до утре, може да кажеш некоја разумна цена за одговориве :icon_lol:
Ќе ги добиеш уредно напишани на листови А4 формат (колку што сум можел поуредно:D), прашањето и соодветниот одговор :)

Не знам што сте чекале, да сте се собереле цел клас да фрлите по ситна сума, некој ќе ви ги решел поодамна.
познавајќи какво знаење имаат учениците на економски со глава гарантирам дека ЕДЕН не може да ги реши задачите.
А со оглед на тоа како се поставени задачите, ни тие од министерство не знаат во пола задачи што се бара.
Плус на интернет, 10-тина од прашањата не се ни напишани целосно, така да нивниот број не е 100 туку е помал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom