Вечната дилема...

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување
Ти си јадела значи пита со јогуртчето.

Сфатете, разберете, бурек е само со месо.

убо де, бурек со сирење, тн пита :) и не јадеф, ама ќе јадам :)

Garfield напиша:
Значи си јадела четврт бурек и четврт зелник со јогурт.

Majka mi doma koga pravi so meso e burek, a dokolku pravi so sirenje ili spanak e togas e pita. Jas te razbiram, no koga ke odam vo Zito Luks tamu mi prodavaat burek so sirenje ili burek so spanak:icon_lol:

P.S. na fiskalnata taka pisuva:icon_lol:

Кога се коњој, јебига, него, брееееј, значи: МЕСО!!
Да си знае оној дилемисаниот.

Со сирење...бурек или пита, купечкиот е подобар со сирење...шо го знам какво месо ставаат :icon_roll Рационалното ја :)

Јадоф со месо, ако ве занима, ама без јогурт. И сега дупло жалам. И за јогурто и за сирењето. Ебате философијата и егзистенцијалните прашања, ебате. Да не може чоек да се задоволи.

Така де КољоП, месо му е мајката, не жалај за сиренце, купи си питица, а јогуртот тио е грешка, ако веќе не си пијал јогурт, си требал пиво, онака, утрински, бурек и пиво.

зеј си и со сирење и со месо и двата ќе ги јајш со јогуртче :) то ти е единствено решение за кое после нема да жалиш.

А не, сега ми е тешко у стомако од оној со месото, а овде не продаваат на осмини, па да пресечеш демократски. А и да земам на осмини, после малце ќе ми се чини. Не бе, нерешливо е.

Не бе решливо е, јогуртот го убија мрсот од местото, тук ти е грешката.

ахаха еееееееее... вистина сеа и мене неубо ми падна, зш го отвори топикоф не ќе сум мирна цел ден сеа!!!

Тапаци, месоооооооо!!!! Не ми квраите сеа логиките со небулози.

Него, јогурт или пиво, нема друго.

Туку ете нова дилема, јогурт, кисело млеко или маштеница???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom