Вечната дилема...

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување
боље е бурек со кокос, ама ќе биде продаван...

Море тропикаљ бурек најбољи. Папаја, ананас, авокадо, бананче, манго, кокоц. Све умешано. Тоа че се продава!
Патентирам тропикаљ бурек, пред да ме предухитите!

Бидна, беќе го пријавив на нет, во агенција за заштита на сопственост. Тропикаљ бурек.

Значи од сега е Тропикаљ[FONT=&quot]® бурек.
Навали народе!
[/FONT]

Вчера коа се враќав од чаршија кај 1:30 сум си купил четврт со урда, па коа сум си разматил лозарско кисело млеко у пичку матер сум се најал.

Сте слушнале за бурек со леблебија, бурек со анасон и бурек со слануток?

Бурек со сирење једино има карактер. А сестра му со сирење е курва. Демек сирење а оно урда. Тој помалио му брат зелник и он е педер. Демек има железо а нигде не крцкат.
Да си ибеш векето. Једино бурекот со месо е она што се прикажува. Мада има мали концентрации на кромид. Али кој не лаже у државава.

Ценам бурек со сирење и го консумирам како четврт+осмина заедно со пола кило јогурт.За да се најадам како човек.

NikolaP напиша:
Бурек...
Со месо или со сирење?
Увек ме копка ова прашање, посебно на сабајле, при празен стомак.

Dojdi vo stiv i ke ti se razresi ovaa dilema.....burekot ne e so meso ami so nesto sosema neopredelivo...imas ponekogas nekoe crevce, nekoe ноџе, a i ponekoe uvce ke se najde vo burekot..ali i toa e dobro se dodeka ne se najde nesto sto ne mozes da go kfalifikuvas kako meso ili kako bilo sto :ija::ija:..taka da DEIFINITIVNO BUREK SO SIRENJE......

Carlito Brigante напиша:
Бурек со сирење једино има карактер. А сестра му со сирење е курва. Демек сирење а оно урда. Тој помалио му брат зелник и он е педер. Демек има железо а нигде не крцкат.
Да си ибеш векето. Једино бурекот со месо е она што се прикажува. Мада има мали концентрации на кромид. Али кој не лаже у државава.

Ова ме фрли во длабока мисла. Посебно делот со сестрата, па потоа со кромидот и државата. Фасцинантно.

Burek so meso e samo burek, drugite se pita so sirenje, pita so spanjak, pita so kompiri...

Definitivno burek so meso.A za pica burek ne bi mu prostil.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom