Вечната дилема...

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување
Абе си земеш една четвртина со месо,една четвртина со сирење,пола литар јогурт и ќе се најадеш ко чоек!

ехехе... абе, за мене јогурт, вие шо сакате пијте :)

Абе знам ја за јогуртот, ама копиљо што го пратив по бурек изгледа незнае. А мене не ми се искача, ѕибрина надвор, -5 ступњева.
Ни пиво при рака. Најдоф кисела вода, ама слабо делуе. Мора некоја габа да има унатре.

Хехехехе КољоПе, ти видов поракана на другана тема, баш само за таму е, ме изнасмеа, него, намаај то копиљот, те сјебал, обезјогуртен и обезпивен.

Абе лапсус, па ти. Ебате табд браузинг :)
А ти ако си админ и можеш да ги видиш бришаните, не ме издаај, ебаго.
Ќе си отворам експлорер сеа, старио.
А копиљо доби по чунката, и нема више такви грешки да прави.

Добре де, аман, него виде, обезпивено не бива, оди клапни уш еднуш една врела преку светила да појде и да ти купи пиво.

Клапнато. Набавуе. И тоа у залихи.

Тооооооо!!!!

Него, кажи сеа. Јогурт, маштеница или кисело леко, за да можам да отворам тема за петелот, не е ни јајцето, ни кокошката, ами петелот е прв.

Овде јогурто изгледа како кисело млеко, а киселото млеко како јогурт, така да стварно сум збунет...
Абе таратор најубо.
А за петело и друшката му. Петело е први на буниште, и прв стануе, ама хронолошки не е прв. А и јајцето е попрво од кокошката. Научен факт.
Значи женките пред мажјаците, јајцето пред коката. Барем тоа не е тешко. Врати му се сеа на бурекот...

Не, никако, петелот има муда, мудата се јајца, од јајцата искача чиле, иод пилето кокош, знали, следствено: Петело е прФФ!

Нема да верувате што јадев сега по бурекот!
Ананас! Ничим изазван.
Ама не конзервиран, него свеш. И боље е од јогурт!
Бурек и ананас пипол!!!

Бурек со ананас, ете идеја, ама нема да биде бурек. Нешто друго, аннурек, ананасурек, бурнанас....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom