Зошто секогаш...

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
MarthaGraham напиша:
Да си ми жива, убавите машки најчесто се толку нарцисоидни шо такво не ги боли дали ќе завршат со некоја убава или не. Многу често таквите машки се нестабилни, несериозни и не знаат што сакаат, па и да имаат убава девојка после некое време ќе им скурчи, ќе бараат нешто ново. Тие што не се толку јаки на изглед обично знаат поише да го ценат тоа што го имаат, баш ради тоа што се свесни дека не можат така лесно да имаат убава девојка.
Има од ова исклучоци нормално, тоа се оние машки што се убави и паметни и сталожени во исто време, ама таквите се ептен ретки.:icon_lol:

Марта жал ми е што не можам да ти дадам зелено за ова немаш поим колклу си во право. Немам што да додадам се што сакав да кажам кажа Марта за мене. Едноставно така е, убавите машки не знаат што сакаат зошто всушност за нив и нема некоја убава девојка, секоја наредна е поубава од претходната пошто нели они се најубавите во случајот. А тие понеубавите (не знам уствари и како ги класифицирате на убави и неубави прашање на вкус е тоа .. ако е за еден убаво не значи дека за сите е убаво .. али ај нека ви биде) знаат да го ценат тоа што го добиле и знаат како да го задржат покрај себе.

divine напиша:
Убавите круши, свињите ги јадат? Така беше?:kajg:
Затоа што поружните машки се појаки на збор, а тоа најнормално повеќе пали кај девојка.:kez:

Фала многу...

Тукушто мене, Еко1, и Збратко не стави у група на “поружните машки“, бидејќи појаки на збор од нас нема едноставно!!!!

MarthaGraham напиша:
Да си ми жива, убавите машки најчесто се толку нарцисоидни шо такво не ги боли дали ќе завршат со некоја убава или не. Многу често таквите машки се нестабилни, несериозни и не знаат што сакаат, па и да имаат убава девојка после некое време ќе им скурчи, ќе бараат нешто ново. Тие што не се толку јаки на изглед обично знаат поише да го ценат тоа што го имаат, баш ради тоа што се свесни дека не можат така лесно да имаат убава девојка.
Има од ова исклучоци нормално, тоа се оние машки што се убави и паметни и сталожени во исто време, ама таквите се ептен ретки.:icon_lol:
Нема убави машки
Сите убави машки
Си имаат ДЕЧКО не се со девојки некое непишано правило:ija:

Ја од стално сум си барал жена шо не е свесна за својата убавина,а и да е свесна нејкам да и е на прво место.Сеа си иам едно женче (ова се однесува на постот за храброста) шо си ја фатив на одбројување,значи броич до 10 се вртиш и викаш нешо као да не се дерам у кафичов ко будала,сакам да те имам.И после саат и пол викање ја пољубив.
Е сеа,а за тоа со девојки шо се фураат за својата убавина,незнам кој би можел да изджи со девојка шо му се смее на дечкото позади грб и вика дека е со него ради фискултура ( а верувајте има многу такви)

ThA-BiTcH напиша:
Ла ла...
еве не пак...
АЛОООО што ти е гајле тебе за тие девојчиња?
Остај ги нека фураат...што се замараш?
Ти колку години имаш 21, 22?
А, се кладам погледот ти забегава накај 15, 16 годишни!
Значи да можеш, и ти би бил со некоја убава 15/16 годишна.
Затоа...не зборете глупости..

Јас имам 19 години сеуште(фала што ме направи толку стар),и погледот ми забегава секако накај 15/16 годишни девојчиња,иако малце е глупаво барем на оваа возраст али ај нема везе.Мене ме чуди како не им е глупо на машките да одат со 10 години помали девојчиња од нив и тоа на која возраст-друго е 20,30 години адруго е 25,15 години

Абе ова јаки цури со ропаци се дешава, како што има и фраери со лоши девојки. Почест случај е првото но во голем дел од случаите поради материјална корист или слично.

MarthaGraham напиша:

hehehehehe me iznasema moram da ti priznaam! Prvo toa deka ubavite masko ne im e bitno so koja ke zavrsat ama bas NEMA VEZA. bas na niv im e poise bitno so koj ke zavrsat od pricina sto ke im padne "rejtingot" ako bidat so bio koja. Zasto nestabilni ... zatoa neoj sakada go zivee zivotot i nesaka odma da se vrze za nekoja (ja ne sum imal vrska poise od 3 meseci cel zivot i toa skoro site devojki bile nekoi manekeni ili fotomodeli) toa mene me pravi nestabilen i neseriozen? nema veze, koa ke dojde vreme da se smiris i da sanes seriozen togas i ke se poasas eriozno bez razlika dali si ubav ili ne! I sute edna stvar ... toa dali tesko i lesno ke dojdes do nekoja devojka ne e ama uopste bitno ... ako sakas da ja imas taa devojka .. ke se potrudis i ke ja dobies. Sto ima vrska dali ke bide za saat, den , mesec ili godina?

Dolphin напиша:
Фала многу...

Тукушто мене, Еко1, и Збратко не стави у група на “поружните машки“, бидејќи појаки на збор од нас нема едноставно!!!!

Ха!
Види вака, кажав глобално дека е така ... секогаш во секој муабет има исклучоци како вас. На вас не се ни сетив дека си ве знам, сте најекстра дечки но никој не сте ми потенцијален партнер, капиш?

А Збратко ...
Prvo toa deka ubavite masko ne im e bitno so koja ke zavrsat ama bas NEMA VEZA. bas na niv im e poise bitno so koj ke zavrsat od pricina sto ke im padne "rejtingot" ako bidat so bio koja.

И ти ме изнасмеа ... не малку случки знам за тоа како нарцисоиден, згоден, убав, пребирлив дечко завршува вечер со некоја испод негова класа (од физички гледна точка) само за да легне нешто, да не остане сув таа вечер дека бил мањак со убави девојки ... нормално повеќето ги поминал, немал на лагер ... Битно им е во јавност со кого се, но тоа незначи дека и за на само бираат. Нормално после тоа нема ни здраво да кажат на истата девојка.
Така да, не се потресувај, ти не спаѓаш во тие примери и немој да ги браниш дека се покварени. :icon_mad: :icon_lol:

И ти ме изнасмеа ... не малку случки знам за тоа како нарцисоиден, згоден, убав, пребирлив дечко завршува вечер со некоја испод негова класа (од физички гледна точка) само за да легне нешто, да не остане сув таа вечер дека бил мањак со убави девојки ... нормално повеќето ги поминал, немал на лагер ... Битно им е во јавност со кого се, но тоа незначи дека и за на само бираат. Нормално после тоа нема ни здраво да кажат на истата девојка.
Така да, не се потресувај, ти не спаѓаш во тие примери и немој да ги браниш дека се покварени. :icon_mad: :icon_lol:

Ne vikam deka ne postoja takvi .. ali vo globala ubav decko zavrsuva so ubava devojka ili bar normalna devojka (vo najlos slucaj, sto i tuka imalo dosta ubavina i biranje zsto da zavrsi), ali uopste nese soglasuvam deka ne biraat so kogo kako, bar jas neznam takov primer.

a sea otvoaras tema deka maskite se pokvareni a devojkite se cveke za mirisanje! Ali zatoa imam edn teza sto sekogas ja kazuvam koa nekoj ke mi kaze vakvo nesto
I mashko i zensko isto gomo se samo zavisi od karakterot na poedinecot

A by the way fala ti sto me islucuvas od tie primeri :kez: :je:

I mashko i zensko isto gomo se samo zavisi od karakterot na poedinecot

Апсолутно на исто мислење сме. Тоа што го пишав за машките, до точка истото би го пишала и за женски, ама темава не е за нив:kajg:

хех,и јас сум се прашувала истото многу пати,и една многу паметна личност што многу ја ценам ми го образложи тоа на начин што донекаде имаше смисла,наводно сите убави мажи се плашеле од убави и интелегентни жени (момци не ме напаѓајте одма,давам само можно објаснување),и тоа се плашеле од одбивање и затоа многу ретко приоѓале на убава жена, па затоа убавите жени немајќи друг избор се закачуваат со т.н квазимодовци кои и да бидат одбиени нема да им биде ништо ново...незнам колку е ова точно али сепак има некоја логика:raz:

Zbratko напиша:
hehehehehe me iznasema moram da ti priznaam! Prvo toa deka ubavite masko ne im e bitno so koja ke zavrsat ama bas NEMA VEZA. bas na niv im e poise bitno so koj ke zavrsat od pricina sto ke im padne "rejtingot" ako bidat so bio koja. Zasto nestabilni ... zatoa neoj sakada go zivee zivotot i nesaka odma da se vrze za nekoja (ja ne sum imal vrska poise od 3 meseci cel zivot i toa skoro site devojki bile nekoi manekeni ili fotomodeli) toa mene me pravi nestabilen i neseriozen? nema veze, koa ke dojde vreme da se smiris i da sanes seriozen togas i ke se poasas eriozno bez razlika dali si ubav ili ne! I sute edna stvar ... toa dali tesko i lesno ke dojdes do nekoja devojka ne e ama uopste bitno ... ako sakas da ja imas taa devojka .. ke se potrudis i ke ja dobies. Sto ima vrska dali ke bide za saat, den , mesec ili godina?

Верувај тоа што го кажав од искуство го зборам :wink:
Еве ја сум убава, фина, добра и све тоа, и се дешавало неколку пати фини на изглед (ама плитки) типци да се понашаат онака лабаво и после кратко време да се расипе работата, шо уствари никад не ни може да тргне сериозно со некој таков. Е тоа баш се уклапа со твојот муабет за 2-3 месечни врски, онака лабави, ама овде збориме за сериозни врски, пошо темава е зошто убавите девојки завршуваат со ружни дечки (на крајот :icon_lol:). Од тој аспект, коа станува збор за задржување за подолго некоја девојка што вреди многу од убавите момци не знаат да проценат као шо треба. После на многу им е криво ама касно е, многу од нив исто завршуваат со ружни женски. Ама на крајот, не е све во убавината нормално.
Не го сваќај ова лично, не те познавам, ова го зборам онака општо. Нормално, као што кажав има исклучоци од тоа правило - и тоа го знам исто од искуство :)

divine напиша:
Убавите круши, свињите ги јадат? Така беше?
Да, ама од останатите круши најубав мармалад се прави :poos:

The_Grim напиша:
e pa mozes da imas nekoj so krivi rasipani zabi...so miris vo ustata kako da mu umrel konj...so "tegli" mesto cvikeri i so pivski stomak....ama sepak ke moze da te nasmee....SO TOGAS??

Уше мал кур да кажеше и ќе се препознаев.

Не може сите да бидеме згодни. Ејсид е исклучок, ОК ;)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom