Devilish Angel
Лошотија по потреба
- Член од
- 7 мај 2005
- Мислења
- 1.451
- Поени од реакции
- 18
MarthaGraham напиша:Да си ми жива, убавите машки најчесто се толку нарцисоидни шо такво не ги боли дали ќе завршат со некоја убава или не. Многу често таквите машки се нестабилни, несериозни и не знаат што сакаат, па и да имаат убава девојка после некое време ќе им скурчи, ќе бараат нешто ново. Тие што не се толку јаки на изглед обично знаат поише да го ценат тоа што го имаат, баш ради тоа што се свесни дека не можат така лесно да имаат убава девојка.
Има од ова исклучоци нормално, тоа се оние машки што се убави и паметни и сталожени во исто време, ама таквите се ептен ретки.![]()
Марта жал ми е што не можам да ти дадам зелено за ова немаш поим колклу си во право. Немам што да додадам се што сакав да кажам кажа Марта за мене. Едноставно така е, убавите машки не знаат што сакаат зошто всушност за нив и нема некоја убава девојка, секоја наредна е поубава од претходната пошто нели они се најубавите во случајот. А тие понеубавите (не знам уствари и како ги класифицирате на убави и неубави прашање на вкус е тоа .. ако е за еден убаво не значи дека за сите е убаво .. али ај нека ви биде) знаат да го ценат тоа што го добиле и знаат како да го задржат покрај себе.