Зошто секогаш...

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
абе оди онаму гледале душа да има арна, ветер на магла .... со некој клошари се фаќат шо демек се мангупи низ град и со то МИСЛАТ дека си креват рејтинг (чест на исклуоци). не знам не разбирам стварно, а и кој можи да разбери женски шо сакат ? ?

Zosto sekogas zenite (ne site), posebno nekoi so ubavo telce, golo mese, simpaticni, zgodni sekogas se nafakjaat so mazi koi u sporedba so niv pretstavuvaat Kvazimodo.....

Nemozam da svatam.....sakam da slusnam nekoe mislenje:blabla:
Па затоа што тој кој за тебе е Квазимодо, најверојатно повеќе вреди од преполнисосебе мажите. А има мноогу подобри начини на оставање впечаток од спротивноодКвазимодо изглед

Убавината е премногу релативна работа, ако на мене ми се допаѓа некој дечко за некого може да биде Квазимодо, така да се е ствар на вкус..

Познавам луѓе кој воопшто не обрнуваат внимание на физичкиот изглед.Нив ги привлекуваат многу други фактори како љубезност,смисла за хумор,шарм и воопшто не се оптеретуваат со тоа,кој е поубав во врската..едноставно уживаат и се среќни..

Zosto sekogas zenite (ne site), posebno nekoi so ubavo telce, golo mese, simpaticni, zgodni sekogas se nafakjaat so mazi koi u sporedba so niv pretstavuvaat Kvazimodo.....

Nemozam da svatam.....sakam da slusnam nekoe mislenje:blabla:
секој човек си има своја убавина више неколку месеци се тепам (сптотиставувам на вакви муабети од страна на моите блиски) дека секој човек во себе има нешто што е привлечно за другиот
најчесто од моите блиски другарки братучеди и сл зашто одиш со него кога си 100 пати поубава можеш да најдеш некој секси набилдан и стварно да ти одговара на твојот изглед
се обидвам да објаснам дека ваквата теорија е најтешка глупост кажана и дека мојот партнер јас го гледам со други очи и дека тој за мене е убав секси привлечен ........ стварно не ми е јасно како може вакви работи да се муабетат секој различен вкус има и секако има право на сопствен избор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom