Зошто секогаш...

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби затоа што тој „квазомодо„ за неа е најубав на свет...:) секој има свои вкусови...но мислам дека најголема причина се финансиите доста од тие девојки не им е битна работа како изгледа типот и каков е во душа, најважно е да е добра прилика...:)

hehehe ;o) imam edna drugarka sto e vakov slucaj! abe ona e da ne preteruvam ali navistina e lepotica ima ubavi crti i sve ostalo i e ubavo, kakvi ubavi maski i se imaat pustano gi ima odbieno, se fati so eden sto sprema nea e katastrofa ali deckovo e zaeban, se sali, poznat e vo gradov i znaese kako da ja osvoi (ne e bas ,,kvazimodo'' ok ali sprema nea se gubi)
ete zosto nekoi lepotici se facaat so nekoi sto ne se na nivno nivo po izgledot
odgovorot e vo primerot! :)

Allita напиша:
Можеби затоа што тој „квазомодо„ за неа е најубав на свет...:) секој има свои вкусови...но мислам дека најголема причина се финансиите доста од тие девојки не им е битна работа како изгледа типот и каков е во душа, најважно е да е добра прилика...:)

Heheh...mozno e...ama devojcinja od 15-16 godini sigurno ne gi inetersiraat parite za da bidat so takvi tipovi neli??

Абе како ме извреѓа сега немаш поима еј.

e da zaboraviv da pisam deka se slozuvam so Samara, i jas imam takvo mislenje deka ne e se vo izgledot normalno samo prviot vpecatok a posle se e do karakterot. sto deka odis so nekoj preubav ali nema ponasanje i najvazno nema karakter?

Eve jas sum 15 god. Pa...sekako deka devojcinjata na moja vozrast ne bi se fatile so nekoj mnogu povozrasen od niv. A momcinjata na nasa vozrast... retko nekoe momce da e stvarno "lepotan". Vo pubertet se i sekako, imaat akni, im mutira glasot, ova ona...Mozebi togas licat na "kvazimodo" ama toa ne znaci deka ke ostanat takvi do kraj. Ste ja cule "Grdoto pajce"? ;)

Не би се сложил воопшто со тоа дека убавите девојки и жени имаат покрај себе грди типови. Не е тоа баш толку чест случај...од личен пример го велам ова.

Jas ne ni rekov deka e cest slucaj....tuku sakav da znam zasto e toa taka...:))

Samara напиша:
Eve jas sum 15 god. Pa...sekako deka devojcinjata na moja vozrast ne bi se fatile so nekoj mnogu povozrasen od niv. A momcinjata na nasa vozrast... retko nekoe momce da e stvarno "lepotan". Vo pubertet se i sekako, imaat akni, im mutira glasot, ova ona...Mozebi togas licat na "kvazimodo" ama toa ne znaci deka ke ostanat takvi do kraj. Ste ja cule "Grdoto pajce"? ;)

дали си сигурна во ова?
Јас имам слушнато за случај за девојче 15 години со дечко 24 години?!
Или за МНОООГУ случаи девојче16/17 години со дечко од минимум 25 години

Глупости бе...
најубавите девојки секогаш со грди машки....:lud:

Ко прво...
Кој си ти/Кои сте вие, да проценувате кој е убав а кој е грд? Можеби баш таа девојка, која иде со тој "грдиот", за тебе мисли дека си грд, а за него мисли дека е убав!
Можеби за тебе таа у моментот ќе биде најубава, пошо ја гледаш со друг, го меркаш од глава до пети и си викаш: "еј види каква пичка, со каков ропак"...
Второ....
Стај се у ситуација ти да бидеш оној "грдиот" за кој сите низ град се смеат како може да имаш некоја јака пичка, а ти од убавина да немаш ни у. Ти може да бидеш и најубав на цел свет, али пак ќе има луѓе на кои ќе им бидеш грд. Се е прашање на вкус.
Трето...
Што за тебе е убава девојка ?

divine напиша:
Убавите круши, свињите ги јадат? Така беше?:kajg:
Затоа што поружните машки се појаки на збор, а тоа најнормално повеќе пали кај девојка. Убавите поретко се потресуваат по некоја, дека се убави и нели (мислат) дека можат да ги имаат сите што ќе им се фатат за око:kez:

Да си ми жива, убавите машки најчесто се толку нарцисоидни шо такво не ги боли дали ќе завршат со некоја убава или не. Многу често таквите машки се нестабилни, несериозни и не знаат што сакаат, па и да имаат убава девојка после некое време ќе им скурчи, ќе бараат нешто ново. Тие што не се толку јаки на изглед обично знаат поише да го ценат тоа што го имаат, баш ради тоа што се свесни дека не можат така лесно да имаат убава девојка.
Има од ова исклучоци нормално, тоа се оние машки што се убави и паметни и сталожени во исто време, ама таквите се ептен ретки.:icon_lol:

BusHav напиша:
дали си сигурна во ова?
Јас имам слушнато за случај за девојче 15 години со дечко 24 години?!
Или за МНОООГУ случаи девојче16/17 години со дечко од минимум 25 години

Ла ла...
еве не пак...
АЛОООО што ти е гајле тебе за тие девојчиња?
Остај ги нека фураат...што се замараш?
Ти колку години имаш 21, 22?
А, се кладам погледот ти забегава накај 15, 16 годишни!
Значи да можеш, и ти би бил со некоја убава 15/16 годишна.
Затоа...не зборете глупости..

ThA-BiTcH напиша:
Глупости бе...
најубавите девојки секогаш со грди машки....:lud:

Ко прво...
Кој си ти/Кои сте вие, да проценувате кој е убав а кој е грд? Можеби баш таа девојка, која иде со тој "грдиот", за тебе мисли дека си грд, а за него мисли дека е убав!
Можеби за тебе таа у моментот ќе биде најубава, пошо ја гледаш со друг, го меркаш од глава до пети и си викаш: "еј види каква пичка, со каков ропак"...
Второ....
Стај се у ситуација ти да бидеш оној "грдиот" за кој сите низ град се смеат како може да имаш некоја јака пичка, а ти од убавина да немаш ни у. Ти може да бидеш и најубав на цел свет, али пак ќе има луѓе на кои ќе им бидеш грд. Се е прашање на вкус.
Трето...
Што за тебе е убава девојка ?

wow wow wow bitch.you're on fire.
potpolno se soglasuvam so tebe i mislam deka se e kazano sto treba da se kaze.
Moze i jas ne sum nekoj "lepotan" no sum odel so momicki mnogu koj sto se mnogu jaki i ne sum ni sonuval deka ke gi imam a sum odel i so nekoj ne tolku ubavi a poveke mi se svigale i poubavo sum si pominuval so niv.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom