doti4nata
Drama Queen
- Член од
- 25 септември 2005
- Мислења
- 3.390
- Поени од реакции
- 35
Па ко што рече ангелче, кога ќе видам некои златни цели ми се кења, а и кога ќе претераат со сребрено дречаво од кожа ме вади. А за облека, веќе кажавте, бела чорапа со некои сандали или папучи, т.е. било какви чорапи на сандали или папучи НЕ... Тренерки со штикли или некои ципелки. И не ми иде кога не внимаат на времето, на пример, вчера у град една девојка имаше облечено минич, чизми до колена и горе плетен џемпер, а ја по кратки ќе умрев од жешко. Или кога ќе видам зимно време некои се расоблекле цели па се тресат од што им е ладно... ИИИ мрзам мешани стилови што ама ич не си одговараат, како на пример некои широки панталони раперски, доле штикла, горе деколте до пупак и капак на све некоја капа у стилу јо мадафака... Други трагични, барем за мене, комбинации не ми текнуваат. 
А да, да се надополнам, НИКОГАШ не би облекла ролка и од ролката да го извадам надвор ланчето, тоа ме убива кога ќе го видам!:nenene:

А да, да се надополнам, НИКОГАШ не би облекла ролка и од ролката да го извадам надвор ланчето, тоа ме убива кога ќе го видам!:nenene: