Комбинации на облека

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Има многу комбинации совршени на некој начин.

- Многу сакам тесни фармерчиња и бела/црна блуза на прерамчиња. Со исoнчан тен и обични чевли па дури и патичиња е баш кул:)

- Убава туника со хеланки и чизми и колан на половинчето

- Долг мантил за зимно време ем е практичен ем секогаш модерен

- Сукња со висок струк и кошулка и убави чевли секси е ептен :)

- Црно фустанче со црна елегантна чевла и може сребрен накит ау :vozbud:

- Многу сакам бела-црна комбинација, бело-златна, црно-сребрена и сребрено- лила

Постојат мнооогу комбинации битно е добар вкус да се има :pipi: и секако да не се прави виножито од бои:)

/...да...
...мн ми се свиѓа онака темни фармерки..кошула бела со вратоврска некоја онака панк..и стартке црвени или несо боја шо дречи....
...туника црна..фатена коса...накит сребрен или несо бужутерија..хеланки и чизма..
...оние фустанни со бејби-дол деколте..и балетанки..по можност црна боја
...стартка..хеланки...тексас сукња..и блуза на бретеле...мај фејворит
..ме мрзи више да пишуам...:wink:

Има многу комбинации совршени на некој начин.

- Многу сакам тесни фармерчиња и бела/црна блуза на прерамчиња. Со исoнчан тен и обични чевли па дури и патичиња е баш кул:)

- Убава туника со хеланки и чизми и колан на половинчето

- Долг мантил за зимно време ем е практичен ем секогаш модерен

- Сукња со висок струк и кошулка и убави чевли секси е ептен :)

- Црно фустанче со црна елегантна чевла и може сребрен накит ау :vozbud:

- Многу сакам бела-црна комбинација, бело-златна, црно-сребрена и сребрено- лила

Постојат мнооогу комбинации битно е добар вкус да се има :pipi: и секако да не се прави виножито од бои:)
Како и секогаш си се годам со rossonerka за модата:)
И јас ги сакам овие болдираните комбинации.Многу сакам и темни фармерки,чизми до колена и некоја уба голема чанта.
Сакам едноставна облека надополнета со накит.
А органски не можам да ги поднесам следните комбинаци:
црвено-розево;
црвено-лилаво;
војнички панталони;
мини сукњи од кој ти се гледа газот.Уште пострашно е ако имаш и длабоко деколте.
сатен+сомот;
Или сатен употребен за дневни излегување,на пр.за на факултет.:nerv:

Од бои.. никогаш не би искомбинирала кафеаво и црно... некако ич не ми одет тие две бои заедно. Исто - црвено или портокалово со лилаво (превод - виолетово :wink:), други не ми теквет во моментов... А од материјали - не би искомбинирала на пример... кожа и свила (имам видено такви). А исто ич не ми се бендисвит ко ќе мешет стилој... светкави балетанки со дуксерка и фармерки или нежно фустанче со широки патики. :helou:

Како и секогаш си се годам со rossonerka за модата:)
И јас ги сакам овие болдираните комбинации.Многу сакам и темни фармерки,чизми до колена и некоја уба голема чанта.
Сакам едноставна облека надополнета со накит.
А органски не можам да ги поднесам следните комбинаци:
црвено-розево;
црвено-лилаво;
војнички панталони;
мини сукњи од кој ти се гледа газот.Уште пострашно е ако имаш и длабоко деколте.
сатен+сомот;
Или сатен употребен за дневни излегување,на пр.за на факултет.:nerv:

Тотално се согласвам...посебно за болдираниве.

кафеаво и црно....значит оваја комбинација од такт ме ваѓат!
и она animal print....бљак...се наежив

Тренерки и чизми :tapp:
Тренерки ставени внатре во чизмите:nesvest:
Широки фармерки ставени во чорапите и скејт патики :tapp::tapp::tapp:(Да, да и ова го има) Кај машките ова инаку...
Шпиц кундра на девојче од 14 години
Пантолони до над глуждови:uvo:
Карирани штикли:ija:

Нешо ми е актуелно темно лила панталони со сиво џемперче,доле темно лила блуза,сиви чизми и сива ташна....

Црвено црна комбинација најчесто одам. И нешто мора да е кожно (или имитација) :)

Дали џакет кожен, пантолни, што и да е :)

Претежно црно носам. Црна јакна, црни фармерки, црни патики и може понекогаш сива кошула колку да разбијам монотонија.

Тигресто зебресто ауууу од контатк ме вади....
Златно мразам
Црвено кафено (блјак)
Сатен сомот плиш (ги мразам матлијаливе)
Накитено со циркотни,цел материјал од циркони....лампион (незамисливо)
Мрежести хулахопки (и сум носела ни ке носам)
ПОТОКАЛОВА исто мразам!

има мн комбинации што ги гледам по улица и им се смеам во фаца,што да прават кутрите!

Ај вас ви се гадело ко ке ВИДИТЕ НЕКОЈ, а замислите тој НЕКОЈ да учит со вас и да го глеате секој божји ден облечен од грдо по грдо... :pop: ова и беше тренд на ИЗБРАНИЧКАТА---надлоу тренерки испокинати (зелени),патики или кузнајт шо беа со топук ОГРОМЕН розеви беа памтам и со некој црвени цвеќишта и светлуцава мајца глупа ко ке опнеше...и + на сето то нашминкана со тиркизна сенка само на капакон,црвен кармин и на едноно уше,една убетка,на другоно друга. :vozbud:Иначе да ве потсетам момичево имат 15-16 години...

Да надополнам ја видов типкава пред некој ден одеше со еден за рака, околу 18 год имал (и сигурно бил слеп).И како шо и секош е “убо“ облечена така беше и овој пат: едни скусени фармерки и пукет од сите страни и ко ѕвонарки изглеа требаше да се ама не изгледаја баш така горе носеше некоја портокалева мајца и од озгора маслинеста тренерка и со (болдираните) историски топучиња си одеше така мислиш ке полетат, горда од убо напраената комбинација, а за фризурата ич да не зборвам...алал да и е ко мојт онака по чаршија да шетат. :cuc: Во наредна прилика појќе за славната лепотица...

Едит: не ми е јасно како заборајв...пак беше со црвен кармин и со таква тиркизна сенка само на капацине.ај позз

pROXY1SPLOOKBOOK08HOL-4618622_outfit_t577x683.jpg
pROXY1SPLOOKBOOK28-4618568_outfit_t577x683.jpg

многу ми се свиѓаат а иначе нешо најмногу шо мразам е "типките" ала Сијело Махико кои ги гледам секој ден нашкола така убаво дотерани...:nesvest:

Ај вас ви се гадело ко ке ВИДИТЕ НЕКОЈ, а замислите тој НЕКОЈ да учит со вас и да го глеате секој божји ден облечен од грдо по грдо... :pop: ова и беше тренд на ИЗБРАНИЧКАТА---надлоу тренерки испокинати (зелени),патики или кузнајт шо беа со топук ОГРОМЕН розеви беа памтам и со некој црвени цвеќишта и светлуцава мајца глупа ко ке опнеше...и + на сето то нашминкана со тиркизна сенка само на капакон,црвен кармин и на едноно уше,една убетка,на другоно друга. :vozbud:Иначе да ве потсетам момичево имат 15-16 години...
Ja видов дотичнава вчера и еве ги впечатоците...
Црно сако машко, светло лилави пантолони, портокалова блуза и... кафеави кожни шпиц чизми :vozbud:
И секако неизбежните детали... зелено штипче, црвен кармин и сина сенка... мх мх

Да надополнам ја видов типкава пред некој ден одеше со еден за рака, околу 18 год имал (и сигурно бил слеп).И како шо и секош е “убо“ облечена така беше и овој пат: едни скусени фармерки и пукет од сите страни и ко ѕвонарки изглеа требаше да се ама не изгледаја баш така горе носеше некоја портокалева мајца и од озгора маслинеста тренерка и со (болдираните) историски топучиња си одеше така мислиш ке полетат, горда од убо напраената комбинација, а за фризурата ич да не зборвам...алал да и е ко мојт онака по чаршија да шетат. :cuc: Во наредна прилика појќе за славната лепотица...

Едит: не ми е јасно како заборајв...пак беше со црвен кармин и со таква тиркизна сенка само на капацине.ај позз

Пак јас со ова...ама морам зш многу стилски се облеквит шо да прам...
последно видена беше ваква: џишка црвени пантолони пикнати во јети црни чизми со топук, многу вообичаено за нејзе, лилава мајца, јакна небесно сина и пак со својот тренд за шминкање да не повторвам пак сеа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom