YouTube: Macedonia, не FYROM!

• Креатор на темата Креатор на темата Sebastian
  • Време на започнување Време на започнување

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
1hvh.jpg

Ај нека ни е честито!
После победата на Wikipedia, oд денес и за YouTube сме Македонија, нема веќе ПЈРМ :vozbud::vozbud::vozbud:

Одлично, само да се множат.
Јас практикувам последниве 4-5 години од никој сајт да не купам ништо ако не сме во листата земји како Македонија и ги известувам за тоа. Со назнака, пишете кога ќе смените :icon_lol:

Не сум некој активен член по интернетов, но македонската интернет заедница дефинивно ја добива интернет битката за името! Сега на ред е да се освои и

- Виндоус каде што под XP сме заведени како ФИРОМ одкако Македонија бешпе признаена од САД под уставното име, односно некој сигурно излобирал да останеме ФИРОМ под Виндоус. А знаеме кој може да го направи тоа само нејќе, многу добро знаеме кој е застапник во Македонија за Микрософт и кој го потпиша штетниот договор во 2005, кој беше на власт во 2005-та.

- Исто така и да се излобира, а воедно и помогне во уфрлување на Македонија јазик во Гоогле Транслат. Е тука не само за името на земјата туки и јазикот може да го афирмираме како Македонски, што е едно од побитните точки на судир кои ги имаме во спорот.

Одлични вести, полека ама сигурно најбитниот медиум го окупираме да работи за нас :icon_lol::icon_lol::tv:

- Виндоус каде што под XP сме заведени како ФИРОМ одкако Македонија бешпе признаена од САД под уставното име, односно некој сигурно излобирал да останеме ФИРОМ под Виндоус. А знаеме кој може да го направи тоа само нејќе, многу добро знаеме кој е застапник во Македонија за Микрософт и кој го потпиша штетниот договор во 2005, кој беше на власт во 2005-та.

Ова треба да се поправи во Windows 7 кога ќе излезе, во XP и Vista нема шанси :)

Ова треба да се поправи во Windows 7 кога ќе излезе, во XP и Vista нема шанси :)

Може да се поправи со KB****** fix доколку го лансира Микрософт и то амногу лесно мож е да се исправи и автоматски ќе се поправи кај сите корисници на Виндоус што имаат автоматски апдејт однсоно кај некои 80-90 проценти од компјутерите ширум светот! Е сега дали некој има што лобира тоа незна, но некој ако чита што може да помогне еве апелирам да се зафатат со работа.

Одлични вести :) нека се множат овие работи :D
Ајде догодина најкасно на сите страни да си бидеме како и што треба да бидеме Македонија:helou: без додатоци

Уште еден доказ дека интернет битката не е залудна...
Ова е според мене е многу значајно...
А една од омилените победи ми е онаа на LIVESCORE...

Топ супер нека цркнат Гркиштава ....

Со години го чекавме ова.
Youtube, Број 1 видео портал во светот.
Колку само мејлови се пратени до нив, они си знаат :)

Кога сакаш нешто и си упорен и организиран во тоа, никој не може да те сопре.
Пасивноста е најлошото нешто.

Секој успех за Македонците е пораз за Грците.
Запамтете го тоа.

Благодарност до нашите на Youtube, и на EddieRebel84 кој ја распламна оваа кампања:helou:

Мислам дека треба да пратиме едан порака за благодарност од сите членови на КАЈГАНА...

prijatno sum iznenaden, odlicno. Poveke pati imam spomnato deka samo so agresivna politika ima uspeh a ne so vitkanje kicmi.

Супер!!!Уште Мајкрософт да паднит и најсупер ќе е.
На Amazon и E-bay сме исто така Македонија.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom