- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 76
- Поени од реакции
- 174
Каде можам да најдам силиконска маска за Samsung Galaxy Ace 2 GTI8160? Цената да биде до некаде 300-400 денари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде можат да се најде камена плоча за печење пица и леб? Мермери и гранити и слично не вршат работа, каменот треба да е намески за да издржи високи температури, а во исто време и релативно порозен (да впива влага од тестото).
Каде можат да се најдат неглазирани керамички садови за готвење?
Како на сликите доле. Или можеби контакт со некој што ги прави рачно?
Знам, ама продаваат само глазирана керамика и сите се препродавачи (и не кажуваат од каде ја земаат грнчаријата). Мене ми треба неглазирана керамика.Другар, на секое зелено пазарче имаш бабички што продаваат глинени работи. Грниња,тави и слични работи.
Лично имам видено во зелените пазарчиња кај собрание и кај буњаковец.
Бројче за закажување термин за лична карта?
Каде можам да најдам силиконска маска за Samsung Galaxy Ace 2 GTI8160? Цената да биде до некаде 300-400 денари.
Кај пешачкиот мост на Бит Пазар (од страна на Амбулантата) имаш продавница мислам дека и ги произведува истиот провери .Знам, ама продаваат само глазирана керамика и сите се препродавачи (и не кажуваат од каде ја земаат грнчаријата). Мене ми треба неглазирана керамика.![]()
Ми треба помош. Во близина на Бит Пазар во Скопје (од позади, ваљда не толку видливо место) има куќа на 3 спрата во која се продава од пиле млеко: од машини за лепење книги, велосипеди, спирали, беџови итн.
Дали некој знае да ми каже име или поточна локација?
Е колку само луѓето мислат дека стара чаршија (а тука спаѓа и Бит Пазар)
е една улица со златари и семкари, а не е така.Има многу улици и многу трговски дуќани кај што се продава се и сешто дури и во затворени дворови и подруми.
Правец: гледано на запад,на лева страна е театарот десно е женскоит пазар,продолжуваш уште 50-100 метри од лева страна на самиот ќош е една сега нова куќа (стаклена) на сите три спрата има разна стока.Но такви има и други.Ако знаеш каде е Дуќанџик (од полициската станица кон југ) и натаму има.
А се и сешто има во Пантер-мис,Атлантик,сега се преселени на патот за Качаник негде.
Е колку само луѓето мислат дека стара чаршија (а тука спаѓа и Бит Пазар)
е една улица со златари и семкари, а не е така.Има многу улици и многу трговски дуќани кај што се продава се и сешто дури и во затворени дворови и подруми.
Правец: гледано на запад,на лева страна е театарот десно е женскоит пазар,продолжуваш уште 50-100 метри од лева страна на самиот ќош е една сега нова куќа (стаклена) на сите три спрата има разна стока.Но такви има и други.Ако знаеш каде е Дуќанџик (од полициската станица кон југ) и натаму има.
А се и сешто има во Пантер-мис,Атлантик,сега се преселени на патот за Качаник негде.
двајца сум прашал од каде им се и ми рекоа од Америка.кај се продаваат алки машки тие шо се зелени,бели,жолти сплоснати гумени да пишува на нив нешто ?