Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам силиконска маска за Samsung Galaxy Ace 2 GTI8160? Цената да биде до некаде 300-400 денари.

Каде можат да се најде камена плоча за печење пица и леб? Мермери и гранити и слично не вршат работа, каменот треба да е намески за да издржи високи температури, а во исто време и релативно порозен (да впива влага од тестото).

Каде можат да се најдат неглазирани керамички садови за готвење?
Како на сликите доле. Или можеби контакт со некој што ги прави рачно?

gallery_8703_615_1105930174.jpg

Другар, на секое зелено пазарче имаш бабички што продаваат глинени работи. Грниња,тави и слични работи.
Лично имам видено во зелените пазарчиња кај собрание и кај буњаковец.

Другар, на секое зелено пазарче имаш бабички што продаваат глинени работи. Грниња,тави и слични работи.
Лично имам видено во зелените пазарчиња кај собрание и кај буњаковец.
Знам, ама продаваат само глазирана керамика и сите се препродавачи (и не кажуваат од каде ја земаат грнчаријата). Мене ми треба неглазирана керамика. :-)

Бројче за закажување термин за лична карта?

Има ли некој што продава велосипед со брзини до кај 1300 денари од Битола? Не мора да е нов или којзнае каков, колку да имам едно точаче, да не се срамам со пониво.

Знам, ама продаваат само глазирана керамика и сите се препродавачи (и не кажуваат од каде ја земаат грнчаријата). Мене ми треба неглазирана керамика. :)
Кај пешачкиот мост на Бит Пазар (од страна на Амбулантата) имаш продавница мислам дека и ги произведува истиот провери .

каде да купам тобогани (лизгалки) за детско игралиште?

Ми треба помош. Во близина на Бит Пазар во Скопје (од позади, ваљда не толку видливо место) има куќа на 3 спрата во која се продава од пиле млеко: од машини за лепење книги, велосипеди, спирали, беџови итн.
Дали некој знае да ми каже име или поточна локација?

Ми треба помош. Во близина на Бит Пазар во Скопје (од позади, ваљда не толку видливо место) има куќа на 3 спрата во која се продава од пиле млеко: од машини за лепење книги, велосипеди, спирали, беџови итн.
Дали некој знае да ми каже име или поточна локација?

Е колку само луѓето мислат дека стара чаршија (а тука спаѓа и Бит Пазар)
е една улица со златари и семкари, а не е така.Има многу улици и многу трговски дуќани кај што се продава се и сешто дури и во затворени дворови и подруми.
Правец: гледано на запад,на лева страна е театарот десно е женскоит пазар,продолжуваш уште 50-100 метри од лева страна на самиот ќош е една сега нова куќа (стаклена) на сите три спрата има разна стока.Но такви има и други.Ако знаеш каде е Дуќанџик (од полициската станица кон југ) и натаму има.
А се и сешто има во Пантер-мис,Атлантик,сега се преселени на патот за Качаник негде.

е една улица со златари и семкари, а не е така.Има многу улици и многу трговски дуќани кај што се продава се и сешто дури и во затворени дворови и подруми.
Правец: гледано на запад,на лева страна е театарот десно е женскоит пазар,продолжуваш уште 50-100 метри од лева страна на самиот ќош е една сега нова куќа (стаклена) на сите три спрата има разна стока.Но такви има и други.Ако знаеш каде е Дуќанџик (од полициската станица кон југ) и натаму има.
А се и сешто има во Пантер-мис,Атлантик,сега се преселени на патот за Качаник негде.

Леле фала ти нај. Дали би можел да ми кажеш некое име што е од близина или на google.maps, за да можам да се ориентирам?
--- надополнето: 2 август 2013 во 23:00 ---

А да те прашам, гледам ова Пантер-мис е џиџимиџарница за подароци. Мене ми требаат машини за лепење книги, така да да не одам натаму? А Атлантик и Дуќанџик, и они се само за подароци? Оваа стакленава куќе ми личи на тоа што ми треба.

кај се продаваат алки машки тие шо се зелени,бели,жолти сплоснати гумени да пишува на нив нешто ?

кај се продаваат алки машки тие шо се зелени,бели,жолти сплоснати гумени да пишува на нив нешто ?
двајца сум прашал од каде им се и ми рекоа од Америка. :)
доста време и јас барав и најдов едни никакви обични :/
ако знае некој нека каже :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom