Хакери откупуваат Нокии 1100 за 20 илјади фунти

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
уште една тема за телефонов? па добро бе, колку теми се потребни за еден ист телефон????

Erm... темава е од април 2009та. :uvo:

А кај е другата тема, ме интересира дали сака некој да купи таков телефон имам за продавање и до колку пари дава...? Или кај да го понудам телефонот некој совет :)

А кај е другата тема, ме интересира дали сака некој да купи таков телефон имам за продавање и до колку пари дава...? Или кај да го понудам телефонот некој совет :)
Сакаш ќе ти дадам број од еден тип што дава х3ка година дена возена за таков телефон, ама и крши глава ако го зезнеш :)

осигурај се прво дали е таков .. произведен во Бохум?
ако е ... акни го на ebay .. 5-6 000 евра

*#0000# - единствено нешто што софтверски неможе да се смени.
п.с. се бараат RH-15, не 16/17 или пак уште помалку 18 ;)

осигурај се прво дали е таков .. произведен во Бохум?
ако е ... акни го на ebay .. 5-6 000 евра
Made in Germany :) и јас тоа се мислам дали да го ставам на e-bay ама досега не сум имал искуство со e-bay дај објасни ми по ПП како е дали може некој да ја заебе работата во тој случај... и колку да му барам некој викат 5 некој 20... сакам да ставам реална цена ни многу ни малку спремен сум да продадам 3 такви телефони само незнам од кај да најдам сигурни купувачи.

Made in Germany :) и јас тоа се мислам дали да го ставам на e-bay ама досега не сум имал искуство со e-bay дај објасни ми по ПП како е дали може некој да ја заебе работата во тој случај... и колку да му барам некој викат 5 некој 20... сакам да ставам реална цена ни многу ни малку спремен сум да продадам 3 такви телефони само незнам од кај да најдам сигурни купувачи.

RH-15 ти се ? бајдвеј банките го имаат изменето начинот така да не вредат повеќе ... ама кај нас тоа ќе се дознае наредна година ... касниме по година дена од светот

Какви банки што глупате глупости?
- Убаво напиша Андроник, читајте пред да коментирате...

Телефонот не служи за да крадеш од банкомати или електронски сметки :)

Какви банки што глупате глупости?
- Убаво напиша Андроник, читајте пред да коментирате...

Телефонот не служи за да крадеш од банкомати или електронски сметки :)

Нели банките испраќале на телефон информации така ? епа сега не е веќе така

новоста ја имав напишано на портал пред година скоро 2

ЕДИТ најдов Објавено на 24.04.2009 20:46:48

Уште со ова има бизнис т.е сеуште работат и можат да се искористат за криминални активности, има луѓе што бараат сеуште но во Македонија не очекувајте дека ќе добиете цена по 4000/5000 евра туку ако ви дадат 500-600 продавајте веднаш не се мислите многу.

Сакаш ќе ти дадам број од еден тип што дава х3ка година дена возена за таков телефон, ама и крши глава ако го зезнеш :)
Е ај дај ми го бројот на мене од типот,ако ми даде X3-ka одма ти го давам безпари мојот Rover 420d троши 5.6 литри има да се отепаш од возење.Инаку само што ми понудија 1000 евра за овој телефон кој бај д веј е произведен во Бохум-Германија.Поздрав и чекам одговор.:smir:

и уште тепате бизнис со телефониве? некој шитна зема некој денар??? Берет ти зема 1000 евра шо ти нудеа? мене искрено ова ми нема логика... сум го слушал многу пати али никој никад не сум чул да каже еј земав 100 евра барем...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom