СП Рим, 2009 (18.7 - 03.08) - спортови на вода

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го истераја до крај значи, повторно FYROM! Ццццц!!! Па незнам бе како се согласуваат да играат вака бе, гледај педериве што прават, на се` се спремни само да не пишува вака! Не ни доаѓа на нас памет...Едноставно нема да играат додека не биде државата пишана како што треба, и готово!!!
Ко што гледам Македонија пишуе, а и тој што главниот коментатор така не нарекува...

Добро е се држиме! Оптимиста сум дека ќе има победа!
Ќе паднат Романците, среќата е на наша страна...:pipi:
Едит:Ние паднавме!

Ко што гледам Македонија пишуе, а и тој што главниот коментатор така не нарекува...

Ќе паднат Романците, среќата е на наша страна...:pipi:
Едит:Ние паднавме!

Пред почетокот на натпреварот, кога излегуваа играчите пишуваше FYROM! Ама ако чим не се буниме, ако ни е...после друг ни бил крив.

Кондиционо не скинаа тука е клучот во ватерполо. Ај дај боже да не потцени америка па тука да добиеме бодови.

Што ако романците се подготвувале не знам колку месеци?! Ние бевме ужасно слаби, особено третата четвртина, како да немаа душа. Да бевме доволно кондиционо спремни, ќе ги тепавме толку колку што ги тепавме лани, ама тоа е тоа.
Ај ќе ги тепаме бугарите у кошарка...

Abe i nie sekogas koga sme vo euforija gubime.Takva debilska reprezenttacija nemam videno.No koga ke se vratime nanazad i da poglednime deka MKD od waterpolo kako magare od kozmetika,ke videme deka samiot plasman na SP e golem uspeh.No da ne gubime sportska nadez i da se nadevame na iznenaduvanje.

imame kvalitet samo mislam deka takticki bev nadigrani , onoj romanskiot selektor-ungarec ubavo gi spremil.Imaa eden teska kategorija vo centar Benic ke bese udaven za malce:nesum:.Optimista sum i VIVA MACEDONIA

PS.MI SE NAPOLNA SRCEVO KOGA NA EKRANOT STOESE MACEDONIA :oeoeoe:

Како што видов на скоре-панелот стоеше Macedonia, официјалниот спикер не најави како Macedonia, така да нема што да се буниме мислам.
Може беше малце глупо што химната беше убрзана и скратена, ама ваљда со сите така е.
За резултатот, не играа толку лоши нашиве колку што романциве добро играа. И тактички и физички беа спремни. За тој од тешка категорија да не збориме :nesvest: Али како за прв натпревар на СП, не беше лошо.

Ептен беа физички неспремни нашите тоа беше една од главните причини што изгубивме на натпреваров, инаку што беше работава како што слушав на српски збореше клупата како и нашите играчи Србија да не играше случајно :toe:

Ајде бе, па подосаден ватерполо меч не сум видел, ужасни беа и нашите и романците, некаде на средина на трета четвртина дури и заспав па се разбудив да видам како оние нашине кошаркарчиња губат со триесет разлика... ццц... Ајде, ќе одиме на победа против САД :pos: Шала на страна, многу се јаки, но никогаш не се знае, секогаш може да се случи некое изненадување :)

Ја пропуштивме главната шанса сега ќе видиме со Сад и Италија но немам многу надеж со една победа би требало да одиме понатаму но тешко и дека ќе ја имаме а вчера натпреварот беше тиња.

Па од кај знаете вчера сад ја победи Италија и можеби токму нас ќе не потценат нашиве на тој дуел мора да влезат како во борба за живот или смрт.
Како и да е голем успех што учествуваме и најбитното е да се оформи силна лига во државава на тој начин ќе имаме наши играчи!

Како што кажав вчера, тоа што САД ја победи Италија не е никакво изненадување, САД се најсилниот состав во нашата група и покрај тоа што Италија е домаќин, сепак САД се олимписки вице-шампиони. Што се однесува до нас, можеби ќе не потценат, ама за да направиме изненадување треба и добро да изиграме, нели? :raz: А не како вчера, тоа не беше ватерполо, ја губеа топката без врска, не искористија купишта исклучувања... ако играме како вчера од САД и Италија се плашам дека ќе примиме и по дваесет голови :raz: :(

Еј прееска гледав скокови во вода, од 10 метарска скокалница. Победи едно 16 годишно дете од Велика Британија. Стварно секоја чест за детето, перфектно си ја изврши работата, кога падна во водата, речиси и не се виде дека имаше некаков плисок, исто како да не скокал во водата. На крајот кога даваше интервју, изгледаше премногу збунет, сигурно не ја очекувал победата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom