mRnO
И по mRnO,mRnO
Да да како и да е треба да се удри поголем акцент на македонската музика,а најдобро може преку радиата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eh ke zavrsime golema rabota so toa!!!`TENK` напиша:treba preku cel den da ima nasa muzika toa na prvo mesto
Дефинитивно против. Зошто? Еми пример... основам радио посветено на трансот. Од каде ке најдам асални македонски транс траки да ми трошат 30% од времето, и тоа секој ден различни да бидат?
Мислам дека законов е донесен малку поодамна.И според мене е одличен.И секоја чест пред се на оние на кои им текнало и секако на оние кои го изгласале законов.Колку што ме држи меморијава порано на Антена 5 се пуштаа песни само од англиското говорно подрачје, ама со законов ете ги пуштаат и македонски песни.Имаме горе-долу солидни песни на на Македонскава музичка сцена кои заслужуваат да бидат слушнати, а секако композиторите да бидат наградени(авторски права за емитување).И мислам дека треба да се покачи овој процент на 5о или 60%.Мегутоа и вака е солидно![]()
30% па ќе се покријат само три дена неделно...4 дена ќе се повторуваат истите песни.........