- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ја поише би идел за Дино него за Морена и том Боксер
Мада ...ќе видиме ...само пиЌиња пијани да има
))))))))
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Секако... Традицијата мора да продолжи!!!10 000? Многу бе... Иначе јако беше, в година пак а?
Колку години со ред се одржува фестивалот? Минатата година не бев и мака ми е пошо нели беше Антониа. Според вас, кога беше подобра забава, годинава или минатата на Антониа?Секако... Традицијата мора да продолжи!!!
А колку песни има Морена? Само Deep in Love и тоа е тоа, да беше Antonia ај да речиш, има повеќе. Shake it Mamma, Marionette,Jameia,I got you,Roses on fire, Morena. И не е само Морена и Том Боксер, и пред тоа на Лоба беше одлично.Вака јас присуствував на дешавкава и еве ги моите инпресии.
Два саати се туркав во гужвата за да влезам и саат да излезам тоа се 3 саати изгубени дишење испотени мишки,газење,туркање од кој ке стигне ужас.Ајде тоа помина влеговме што влеговме и нормално доаѓа 01 часот пополноќ ама ни М од Морена ни Т од Том.Б. стигнаа во 02 и 15 мин на бината беа ни помалку ни повеќе точно 30 минути за тој половина час испеаа рефрени од пет шест песни,и тоа три пати рефрените по редослед си ги вртеа КАТАСТРОФА.
Толку од мене повеќе од другите![]()