[30 Jul, 2012] LOVE AND HAPPINESS Festival 2012 - Сабота 28 Јули, ГРАДИШТЕ (Ohrid, Macedonia)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ја поише би идел за Дино него за Морена и том Боксер :D Мада ...ќе видиме ...само пиЌиња пијани да има :)))))))))

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
Све супер само да го немаше 50 минутното чекање пред влез ,па здравје следен настан кога ќе организирате малце поспремни бидите...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Искрено до организаторите ...колку карти пуштивте во продажба иако бевте свесни дека местото собира 1-2к преку сила ?

На ништо не личеше тоа вчера .... ај што се дешаваше стампедо на влез и што сељанијата од Македонија се виде на дело ...

Па ставете 3-4 огради , направете линија и нека влага народ 1 по 1 ...вака тепанија ....

Член од
12 ноември 2010
Мислења
43
Поени од реакции
19
Таквата гужва дефинитивно и нас не изненади. До последна беа продадени сите карти кои ги пуштивме во предпродажба и уште толку луѓе дојдоа на врата, што за првпат се случува во градиште.

Реално капацитетот на втора и трета плажа беше доволен, но сите знаеме каков е пристапот до плажите, дека се стигнува само преку тесен мост и тука не можевме ништо да направиме. Но нашата замисла беше влезот да биде пред првата плажа и истата ќе се користеше како меѓузона и гужвата ќе беше релаксирана. Но знаете дека тоа е јавна површина и плажа и преку ден скоро до 19 часот не можевме да поставуваме огради зошто имаше туристи на плажата, за веднаш после тоа да дојде огромна маса на народ одеднаш се направи гужва и беше невозможно да го исполниме предвидениот концепт како луѓето ќе влегуваат, затоа се створи толкава гужва.

Во секој случај се надеваме дека вредеше да се почека за да се влезе, дадовме се од себе да направиме таа ноќ да биде за паметење, поголемиот дел од 10 000 присутни таму мислам дека се согласуваат со тоа. Одамна не сме виделе толку кренати раци и таква енергија.

Ви благодариме за поддршката!!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
10 000? Многу бе... Иначе јако беше, в година пак а?

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Добро е што журката испадна супер инаку ќе испцуев се живо и диво поради тоа што ќе умрев за малку на влез.

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Секако... Традицијата мора да продолжи!!!
Колку години со ред се одржува фестивалот? Минатата година не бев и мака ми е пошо нели беше Антониа. Според вас, кога беше подобра забава, годинава или минатата на Антониа?

Член од
12 ноември 2010
Мислења
43
Поени од реакции
19
Дефинитивно оваа година беше подобро во секој поглед и далеку повеќе посетено, а и технички изреализирано...
Иначе ова е втора гоина на фестивалот.

Поздрав

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Еве едно видео од настанов.

Член од
17 август 2008
Мислења
194
Поени од реакции
3
Вака јас присуствував на дешавкава и еве ги моите инпресии.
Два саати се туркав во гужвата за да влезам и саат да излезам тоа се 3 саати изгубени дишење испотени мишки,газење,туркање од кој ке стигне ужас.Ајде тоа помина влеговме што влеговме и нормално доаѓа 01 часот пополноќ ама ни М од Морена ни Т од Том.Б. стигнаа во 02 и 15 мин на бината беа ни помалку ни повеќе точно 30 минути за тој половина час испеаа рефрени од пет шест песни,и тоа три пати рефрените по редослед си ги вртеа КАТАСТРОФА.
Толку од мене повеќе од другите :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Вака јас присуствував на дешавкава и еве ги моите инпресии.
Два саати се туркав во гужвата за да влезам и саат да излезам тоа се 3 саати изгубени дишење испотени мишки,газење,туркање од кој ке стигне ужас.Ајде тоа помина влеговме што влеговме и нормално доаѓа 01 часот пополноќ ама ни М од Морена ни Т од Том.Б. стигнаа во 02 и 15 мин на бината беа ни помалку ни повеќе точно 30 минути за тој половина час испеаа рефрени од пет шест песни,и тоа три пати рефрените по редослед си ги вртеа КАТАСТРОФА.
Толку од мене повеќе од другите :)
А колку песни има Морена? Само Deep in Love и тоа е тоа, да беше Antonia ај да речиш, има повеќе. Shake it Mamma, Marionette,Jameia,I got you,Roses on fire, Morena. И не е само Морена и Том Боксер, и пред тоа на Лоба беше одлично.

Не бев минатата година на Антониа, многу ми е мака, ама се надевам дека ќе ја донесат повторно :)

Член од
17 август 2008
Мислења
194
Поени од реакции
3
Добро де две песни толку има нејзини лични, плус три од други автори вкупно пет сигурно можела да се потруди во листата да додаде уште некој рефрен малку разновидно да биде,слободно можам да кажам дека тој дел кога настапуваше Лоба беше баш онака како што треба.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
настанов ко што читам копи пејст е од лани :D со тоа што лани немаше таков хаос на врата а журката си беше топ , лоба исто и лани настапи пред том и антониа и испеа топ , а антониа пееше 2 песни па морена , 2 песни па морена , 2 песни па морена и така :D така да другата година може некој друг да дојде немора том

Kajgana Shop

На врв Bottom