Bratot
Стоик и Машкртник!
Зашто се провоцираш бе “реален“ хехе..нели немаш врска со СДСМ или се пронајде во тоа второто...:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто се провоцираш бе “реален“ хехе..нели немаш врска со СДСМ или се пронајде во тоа второто...:pos2:
Mene ni mi se go isperale ni pa ke mi go isperat, a vlasta ke odgovara zaso ????
Oti probuva da naprava pravna drzava konecno posle 18 godini, saka da stava nekoj raboti u red za tva li ke odgovara, so spredcuva korupcija za tva li pa daj molim te
....ама оти преку тасета ми е да се расправам за баналности со такви како тебе...еве ќе ти го напраам ќејфот и ќе ти кажам дека су гооооолем партиски војник.
Среќен си сега ?
30 дена притвор па после ќе му ги продолжат на уште 30 и се тако даље додека го пикнат у ќорка едно 10-15 години што убаво еден комуњар помалку и тоа "најуспешниот"![]()
Само појака провокација и сите неутрални и непартиски обоени ќе си признат.
реален, бате, овај твое признание ќе го кркаш на секој про-сдсовски пост, напишан без аргументи, а со тврдење дека не си СДС. :helou:
Како сакаш земи си, ама Никола е преголем залак за тебе да веруваш дека можеш да се носиш со него или пак дека него му требала помош за да се справи со тебе. хехе
Самиот си приказна за себе бе реален, запрашај се зашто толку лесно те маркираат луѓево како партиски војник.. и зашто правиш селекција исклучиво на теми каде се работи за партиски поени и сл.
Дај олади и ти малце, и внеси малку разнобојност и подобар хумор во дискусиите.
Како најдобронамерн совет.
Само појака провокација и сите неутрални и непартиски обоени ќе си признат.
реален, бате, овај твое признание ќе го кркаш на секој про-сдсовски пост, напишан без аргументи, а со тврдење дека не си СДС. :helou:
Kolku sho ne si ti od DPMNE tolku i jas ne sum od SDSM :pos2: