30 Day Song Challenge

• Креатор на темата Креатор на темата theTinule
  • Време на започнување Време на започнување
Day #8 - The reason you bought your last iTunes gift card
Немам ни јас како повеќето тука но доколку би имал и доколку би имало нешто од Азра , тоа би била оваа песна :

Day #17 - Was one of your first "favorite songs"
Ова беше доста добар хит 1995та, супер е и сега во 2022ра. Како би се водело сега, како "ретро хаус"? :cautious:

Ден #17...was one of your first "favorite songs"

Кога влегував во R'n'R светот, преку The Who и KISS, оваа песна не можев да ја смислам, иако рефренот е певлив. :roker:

Првично ќе ставав favorite, после ги видов наводниците :icon_mrgr:, па си го преведов обратно

Беше хит на времето, ама ми беше во оние „неомилени“ и песната, а посебно изведувачката:icon_mrgr:

Не знам дали ова со наводниците е иронично ама јас сепак ќе си постирам regular favorite song. Offspring се првиот странски рок бенд кој почнав редовно да го слушам. И ден денес ми се кул нивните песни, посебно албумот Americana.

Day #18 - Song from a cartoon in your childhood

Од времето кога каналите на ТВ можеше да се избројат на 3 прсти :icon_mrgr:

Day #18 - Song from a cartoon in your childhood
Јес. Точно од времето кога имаше три канали, па актуелни беа Том и Џери и Пинк пантер. Се сеќавам татко ми ми ги снимаше на касети, па имав цела колекција од овие два цртани. :icon_mrgr: Јаооо што е ова, вака се осеќам како чикица :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom