30 Day Song Challenge

• Креатор на темата Креатор на темата theTinule
  • Време на започнување Време на започнување
Не е битно која песна ќе ја ставите, нека има диверзитет, ја си постирам која ќе ми текне у моментот.
За тоа имаш друга тема. :D
Тука треба да одговара со темата на денот до кој што си стигнал.

За тоа имаш друга тема. :D
Тука треба да одговара со темата на денот до кој што си стигнал.
Мислеше на било која песна што му текнува у моментот а одговара со денот и темата.

Така правам и јас.

Day #13 ... a song you like from the 70s.

Day seven : Појако возење од ова каде ? :icon_mrgr:

Day eight : се важи индиректно ?

Day nine : Воглавно истото и од ден 6 што ме тера да играм.

Day ten : Јубилејни 30 години матер и ебаа сите по ред. Ни сонце на слободата нема изгреано, ни македонците се борат за правдини, ни е слободна ни слободно живее. Сите знаеме какви нови песни и нови весници има и на крај и компанијава јунаци ја распродадоа на комшииве.
И најдобрата целосна верзија од химната е постирана на црногорски канал на Јутуб. Тоа е се што треба да знаете за нашата северна земја.

Day eleven : Многу зошто и затоа. Затоа што се Рамонс пионерите на панк - рок правецот, затоа што го свират својот најголем хит, затоа што свират во Велика Британија, Англија (поточно Лондон) лулката на панк - рокот, затоа што е еден од најдобрите лајв настапи и лајв изведби, зошто тогаш сите беа млади, убави и најбитно живи и затоа што никогаш нема да бидат досадни.

Day twelve : Со целиот естетски кринџ од деведесетите, со ужасново видео со ужасен звук и шушкање во позадина, со одјавната шпица на сред песна, со црнобелото МТВ лого, со рандом хармониката на крајот од видеово и со економската блокада од Грција :love:

Day thirteen : почеток на нешто ново, невидено до тогаш и секако многу екстравагантно за до тогаш поставените стандарди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom